1.

Effects of Kudzu Root on Oxidative Stress and Inflammation in Streptozotocin-induced Diabetic Rats

دوره 17، شماره 4، دی 2023، صفحه 401-408
Monireh Shahsavari؛ Pirasteh Norouzi؛ Hamid Kalalianmoghaddam؛ Maryam Teimouri

2.

Usability Evaluation of Camel Thorn (Alhagi maurorum) in Broiler Diet and Its Effects on Lipid and Protein Oxidation of Broiler Breast Fillets During Frozen Storage

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 335-345
Amir Asghari Baghkheirati؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Saeide Naeimi؛ Khosro Ghazvinian

3.

اثر افزودن گلوتاتیون احیا به رقیق کننده بر پایه نانوذره لسیتین بر انجمادپذیری اسپرم گاو

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 471-477
طوبی ندری؛ سعید زین الدینی؛ ارمین توحیدی؛ غلامحسین ریاضی؛ مهدی ژندی؛ محسن شرفی

4.

اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی در رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

دوره 5، شماره 4، دی 1392، صفحه 1-19
جمال فاضل کلخوران؛ علی شیبک

5.

اثر تلقیح مایکوریزایی و اسیدسالیسیلیک بر ویژگی‌های رشدی، عملکرد وکیفیت گیاه ‏همیشه‌بهار تحت تنش شوری

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 1133-1148
احمد کوچک زاده؛ عبدالرضا سیاهپوش؛ محمد رضا مرادی تلاوت؛ مریم شفیعی

6.

اثر تمرینات منظم استقامتی و مکمل گالبانوم بر عملکرد عروقی طی پرفشار خونی مزمن موش‌های نر نژاد ویستار

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 95-113
زهره جلالی؛ ولی الله دبیدی روشن

7.

اثر تنش کم‌آبیاری و اسیدهیومیک بر ویژگی‏های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی ریشه سرخارگل

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-14
عباس علیزاده احمدآبادی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خدایار همتی

8.

اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 403-422
مژده اسدی؛ محمود قاسم نژاد؛ جمالعلی الفتی؛ عادل بخشی پور

9.

اثر سطوح مختلف سلنیوم آلی بر فراسنجه‌های خونی خروس‌های تحت تنش دگزامتازون

دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 69-79
علی اصغر خلیل خلیلی؛ مهدی ژندی؛ مجتبی زاغری؛ حسن مهربانی یگانه؛ علیرضا یوسفی

10.

اثر کاربرد مایکوریزا بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نهال‌های بلوط ایرانی (Quercus brantii) تحت شرایط تنش خشکی

دوره 73، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 389-402
علیرضا خالقی؛ پیام پوریافر

11.

اثر کم‌آبیاری بعد از شروع رنگ‌گیری بر عمکلرد، کیفیت حبه‌ها و کارایی مصرف آب انگور رقم های ‏کشمشی و صاحبی ‏

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 305-315
مرجان آشوری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدحسن بیگلوئی

12.

اثر کورکومین خوراکی بر فراسنجه‌های بافت‌شناسی بیضه خروس‌های مادر گوشتی مسنن

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 487-498
امین کاظمی زاده؛ احمد زارع شحنه؛ علیرضا یوسفی؛ حسن مهربانی یگانه؛ زربخت انصاری پیرسرایی

13.

اثر ورمی‌کمپوست، هیومیک‌اسید و کود دامی بر عملکرد، خصوصیات بیوشیمیایی و فعالیت-های آنزیمی در چغندر قند (Beta vulgaris L.) تحت شرایط کم‌آبی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 61-78
سینا فتاحی قاضی؛ تورج میرمحمودی؛ حمزه حمزه

14.

ارزیابی خصوصیات کمی، کیفی و مقدار فعالیت آنتی‌اکسیدانی کرچک(Ricinus communis L) در شرایط تنش خشکی و تیمارهای کودی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 187-200
فردانه اوسطی؛ تورج میرمحمودی؛ حسین صفرپور

15.

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی دانه‌دار زرشک در منطقه ‏شاهرود

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 869-880
لعیا خوش اندام؛ علیرضا فرخزاد؛ مهدی رضائی

16.

ارزیابی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک آویشن باغی تحت تنش کم‌آبی و محلول‏پاشی اسید آسکوربیک

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 817-835
علی اصغر قادری؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد

17.

ارزیابی مورفولوژیکی تنوع ژنتیکی جمعیت‌های وحشی برخی گونه‌های ترشک (‏Rumex.‎‏) در ایران

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 823-836
مهلا خلیلی بورنگ؛ محمد رضا حسندخت؛ وحیده ناظری؛ عبدالرحمن رسول نیا؛ قربان دیده باز معانلو

18.

الگوی تغییرات اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان‌های شیر بزهای سانن در پاسخ به استفاده از ‏مکمّل بربرین در دوره‌ انتقال

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 13-30
نوید قوی پنجه؛ محمد حسن فتحی نسری؛ سیّد همایون فرهنگ فر؛ سیّد احسان غیاثی

19.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

20.

بررسی اثرات افزودن کروسین بر رقیق‌کننده مایع منی سگ در طی نگهداری در یخچال

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 303-315
سعید صالحی؛ علی سلیمان زاده؛ ساندرا گوریکه-پش؛ اسماعیل آین

21.

بررسی اثر اتیلن خارجی بر ویژ‌گی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی مرتبط با فرایند پیری در دو اکوتیپ‌ گل‌محمدی

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 767-783
غلامحسن موحد؛ نیما احمدی؛ احمد معینی

22.

بررسی اثر هومیک اسید بر تجمع کادمیم و تغییر در فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های پرکسیداز و سوپر اکسید دیسموتاز در کاهو

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 105-112
مریم حقیقی؛ محسن کافی؛ تکتم سادات تقوی؛ عبدالکریم کاشی؛ غلامرضا ثواقبی

23.

بررسی تأثیر سینامالدهید روی عوارض ناشی از اکسیدروی (ZnO) در آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 305-316
فرزاد حیدردخت؛ سید محمد حسینی؛ شیلا امیدظهیر

24.

بررسی تأثیر غوطه‌وری در آب سرد و تکرار فعالیت سرعتی بر شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی در مردان تمرین‌کرده

دوره 12، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 17-30
سارا فرج نیا؛ محمدرضا کردی؛ فاطمه شب خیز

25.

بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 469-485
رضا فرهمندفر؛ سینا مولائی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب