کلیدواژه‌ها = کیفیت میوه
تعداد مقالات: 16

1

اثر اسید سالیسیلیک بر مقاومت به سرمازدگی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز انار رقم ملس ساوه در انبار

دوره 40، شماره 3، پاییز 1388
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری؛ هوشنگ علیزاده؛ محمدعلی عسگری

2

اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 605-619
ملیحه اکرمی ابرقویی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ غلامرضا ربیعی

3

اثر تراکم کاشت بر کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ سیب رقم ‘گرانی‌اسمیت’ روی پایه 26M

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 345-358
نبی هداوند؛ احمد ارشادی؛ روح الله کریمی؛ علیرضا طلایی؛ محمدعلی عسکری سرچشمه

4

اثر تیمار مه پاشی اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و صفات کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 349-357
سارا صالحی؛ مصباح بابالار؛ تکتم سادات تقوی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

5

اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه‌های عروسک پشت‌پرده (Physalis angulata L.)

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 173-186
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

6

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

7

اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت، آفتاب‌سوختگی سطحی و خواص کمّی و کیفی ‌میوۀ دو رقم تجاری سیب

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 475-486
علی قرقانی؛ سعید عشقی؛ یاسمین خواجه نوری؛ مجید راحمی

8

اثر مرحله برداشت و مدت زمان انبارمانی بر کیفیت میوه عروسک‌ پشت‌پرده

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 383-395
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

9

اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 309-318
موسی رسولی؛ کاظم ارزانی

10

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه طالبی کشت شده تحت شرایط خاکپوش‌های پلی‌اتیلن رنگی

دوره 40، شماره 3، پاییز 1388
علی فرهادی؛ صادق جلالی؛ محمدرضا نعمت اللهی

11

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

12

بررسی اثر اسید هیومیک و عنصر روی بر کمیت و کیفیت میوه، رنگیزه‌های فتوسنتزی و غلظت برخی عناصر در انگور رقم ‘عسگری’

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 303-318
اکرم وطن‌خواه؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعدالله هوشمند؛ شهرام کیانی

13

تأثیر پوشش‌های مختلف پس از برداشت بر میزان رنگ و آنتوسیانین انار ملس ساوه در دورة انبارداری سرد

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 753-762
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ داود بخشی

14

تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 339-347
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری

15

تأثیر کاربرد پس‌ از برداشت نانو ‌اکسید‌‌‌روی و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1025-1033
محمدرضا اصغری؛ هاشم زارعی؛ حبیب شیرزاد

16

تأثیر نفتالین استیک اسید بر شدت تنک و ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه دو رقم هلو

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 867-880
جعفر حاجیلو؛ محمد اسد الهی؛ شبنم فخیم رضایی؛ غلامرضا دهقان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.