کلیدواژه‌ها = پس از برداشت
تعداد مقالات: 9

1

اثر تیمار غوطه‌وری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوه‌ی کیوی

دوره 43، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 33-41
جواد فتاحی مقدم؛ محمدفاضل حلاجی ثانی؛ مازیار فقیه نصیری؛ حسین طاهری

2

اثر رطوبت بر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی دانه لوبیای چیتی

دوره 41، شماره 2، زمستان 1389، صفحه 145-296
مرتضی صادقی؛ مهدی عباسی؛ امین اله معصومی

3

اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 211-216
عبدالحسین ابوطالبی؛ بهنام بهروزنام؛ زهرا پشنگه

4

اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 255-263
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان

5

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

6

استفاده از اسانس‌های گیاهی برای کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه‌های گلابی

دوره 40، شماره 1، بهار 1388
عباس حسنی؛ رسول جلیلی مرندی؛ یوبرت قوستا

7

تأثیر بالشتک‌های جاذب اتیلن در شرایط بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته بر عمر قفسه‌ای میوه خرما رقم برحی

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 231-241
زهرا کرمی جمور؛ سیدمحمدحسن مرتضوی؛ احمد مستعان

8

تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 1001-1015
فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی

9

قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب

دوره 3، شماره 1، بهار 1393، صفحه 77-86
آیت طاهری دهکردی؛ معین خجسته؛ عزیزاله خندان میرکوهی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.