1.

اثر تیمار غوطه‌وری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوه‌ی کیوی

دوره 43، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 33-41
جواد فتاحی مقدم؛ محمدفاضل حلاجی ثانی؛ مازیار فقیه نصیری؛ حسین طاهری

2.

اثر رطوبت بر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی دانه لوبیای چیتی

دوره 41، شماره 2، زمستان 1389، صفحه 145-296
مرتضی صادقی؛ مهدی عباسی؛ امین اله معصومی

3.

اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 211-216
عبدالحسین ابوطالبی؛ بهنام بهروزنام؛ زهرا پشنگه

4.

اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 255-263
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان

5.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

6.

استفاده از اسانس‌های گیاهی برای کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه‌های گلابی

دوره 40، شماره 1، بهار 1388
عباس حسنی؛ رسول جلیلی مرندی؛ یوبرت قوستا

7.

تأثیر بالشتک‌های جاذب اتیلن در شرایط بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته بر عمر قفسه‌ای میوه خرما رقم برحی

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 231-241
زهرا کرمی جمور؛ سیدمحمدحسن مرتضوی؛ احمد مستعان

8.

تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 1001-1015
فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی

9.

تأثیر محلول پاشی تاج درخت با سدیم سلنات بر غنی سازی زیستی سلنیوم و حفظ کیفیت میوه سیب ’استارکینگ دلیشس‘ در طول دوره انبارمانی

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 501-514
شیدا محبی؛ مصباح بابالار؛ ذدبیح اله زمانی؛ محمدعلی عسکری

10.

قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب

دوره 3، شماره 1، بهار 1393، صفحه 77-86
آیت طاهری دهکردی؛ معین خجسته؛ عزیزاله خندان میرکوهی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.