فیضی لائین, فهیمه, عابدی, بهرام, داوری نژاد, غلامحسین, طاهری, پریسا. (1403). اثر نانوذرات اکسیدروی، اکسیدمس و دی‌اکسیدسیلیکون بر مهار پوسیدگی انگور ناشی از قارچ‌های Aspergillus niger Tiegh.، Botrytis cinerea Pers. و Penicillium expansum Link. در شرایط دمای اتاق. , 55(1), 23-42. doi: 10.22059/ijpps.2024.375464.1007059
فهیمه فیضی لائین; بهرام عابدی; غلامحسین داوری نژاد; پریسا طاهری. "اثر نانوذرات اکسیدروی، اکسیدمس و دی‌اکسیدسیلیکون بر مهار پوسیدگی انگور ناشی از قارچ‌های Aspergillus niger Tiegh.، Botrytis cinerea Pers. و Penicillium expansum Link. در شرایط دمای اتاق". , 55, 1, 1403, 23-42. doi: 10.22059/ijpps.2024.375464.1007059
فیضی لائین, فهیمه, عابدی, بهرام, داوری نژاد, غلامحسین, طاهری, پریسا. (1403). 'اثر نانوذرات اکسیدروی، اکسیدمس و دی‌اکسیدسیلیکون بر مهار پوسیدگی انگور ناشی از قارچ‌های Aspergillus niger Tiegh.، Botrytis cinerea Pers. و Penicillium expansum Link. در شرایط دمای اتاق', , 55(1), pp. 23-42. doi: 10.22059/ijpps.2024.375464.1007059
فیضی لائین, فهیمه, عابدی, بهرام, داوری نژاد, غلامحسین, طاهری, پریسا. اثر نانوذرات اکسیدروی، اکسیدمس و دی‌اکسیدسیلیکون بر مهار پوسیدگی انگور ناشی از قارچ‌های Aspergillus niger Tiegh.، Botrytis cinerea Pers. و Penicillium expansum Link. در شرایط دمای اتاق. , 1403; 55(1): 23-42. doi: 10.22059/ijpps.2024.375464.1007059





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب