حسین پور, فاطمه, ربیعی, ولی, امیری, محمداسماعیل, سلیمانی, علی. (1395). تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری. , 18(4), 1001-1015. doi: 10.22059/jci.2017.56634
فاطمه حسین پور; ولی ربیعی; محمداسماعیل امیری; علی سلیمانی. "تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری". , 18, 4, 1395, 1001-1015. doi: 10.22059/jci.2017.56634
حسین پور, فاطمه, ربیعی, ولی, امیری, محمداسماعیل, سلیمانی, علی. (1395). 'تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری', , 18(4), pp. 1001-1015. doi: 10.22059/jci.2017.56634
حسین پور, فاطمه, ربیعی, ولی, امیری, محمداسماعیل, سلیمانی, علی. تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری. , 1395; 18(4): 1001-1015. doi: 10.22059/jci.2017.56634


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب