ابوطالبی, عبدالحسین, بهروزنام, بهنام, پشنگه, زهرا. (1391). اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta). , 43(2), 211-216. doi: 10.22059/ijhs.2012.25112
عبدالحسین ابوطالبی; بهنام بهروزنام; زهرا پشنگه. "اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)". , 43, 2, 1391, 211-216. doi: 10.22059/ijhs.2012.25112
ابوطالبی, عبدالحسین, بهروزنام, بهنام, پشنگه, زهرا. (1391). 'اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)', , 43(2), pp. 211-216. doi: 10.22059/ijhs.2012.25112
ابوطالبی, عبدالحسین, بهروزنام, بهنام, پشنگه, زهرا. اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta). , 1391; 43(2): 211-216. doi: 10.22059/ijhs.2012.25112


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب