1.

A Brief Review of Synthesis Methods, Biological Activities and Cytotoxicity of Cerium Oxide Nanoparticles

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 اردیبهشت 1403
behnaz karimi؛ saman Yousefi

2.

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 71-76
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi

3.

Comparison of active ingredients properties in callus culture of Zataria multiflora with native plant

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 86-92
Habib Abbasi؛ Shady Sharifzadeh؛ Hossein Mahdie؛ Somaye Karimi؛ Safoora Karimi

4.

Effect of Pollination Time on Yield and Antioxidant Properties of Some Pistachio Cultivars

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 51-58
Masoud Sharifkhah؛ Davood Bakhshi؛ Mohammadreza Pourghayoumi؛ Soma Abdi؛ Hossein Hokmabadi

5.

Effect of Sun-Drying and Roasting on Pistachio Quality and Health Benefits

دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 299-308
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Hossein Rezaei

6.

Effects of Hesperidin During Pregnancy on Antidepressant-like behaviour in Postpartum Mice

دوره 14، شماره 3، آبان 2020، صفحه 261-270
Ava Khodadadeh؛ Shahin Hassanpour؛ Ghasem Akbari

7.

Effects of Kudzu Root on Oxidative Stress and Inflammation in Streptozotocin-induced Diabetic Rats

دوره 17، شماره 4، دی 2023، صفحه 401-408
Monireh Shahsavari؛ Pirasteh Norouzi؛ Hamid Kalalianmoghaddam؛ Maryam Teimouri

8.

Effects of Spirulina platensis on Iron Oxide Nanoparticles Induced-oxidative Stress and Liver Damage in Grey Mullet (Mugil cephalus)

دوره 17، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 75-86
Omid Koohkan؛ Hassan Morovvati؛ Ali Taheri Mirghaed

9.

Evaluating the Effects of Citric Acid Application on Reducing Decay, Maintaining Edibility and Shelf Life of Peach Fruits in Cold Storage

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 149-160
Fares Alhaj Alali؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Bababalar

10.

Evaluation of antioxidant, anti-inflammatory and anti-diabetic properties of noni fruit (Morinda citrifolia L.) and its simulated gastrointestinal digesta fractions

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 59-68
Haththotuwa Gamage Amal Sudaraka Samarasinghe؛ Dona Chamara Kumari Illeperuma؛ Katugampalage Don Prasanna Priyantha Gunathilake

11.

Evaluation of functional properties in ready-to-drink beverage formulated with Kalanchoe pinnata (Akkapana) and Aloe vera

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 168-177
Haloluwe Kankanamge Shanthi Thaksala؛ Chalani Oshala Hettiarachchi؛ Katugampalage Don Prasanna Priyantha Gunathilake

12.

Free Radical Scavengering and Phenolic Compounds of Peel and Pulp of Quince

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 91-101
Marzieh Babashpour-Asl؛ Marzieh Piryaei

13.

Health impacts and functional properties of lycopenes: A Review

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 24-33
Ali Motamedzadegan؛ Azita Nemati

14.

Inhibition activity on alpha-glucosidase of experimental, functional ice cream with the addition of pistachio peel extract

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 53-60
Amir Hossein Mohammadian؛ Amir Pouya Ghandehari Yazdi؛ Mohsen Barzegar

15.

Morphophysiological and biochemical changes in tall fescue (Festuca arundinacea Schreb.) under combined salinity and deficit irrigation stresses

دوره 20، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 29-38
Reza Manuchehri؛ Hassan Salehi

16.

Natural Extraction of Dyes from Saffron ‘Crocus sativus L’ Flower Waste, Cotton Dyeing, and Antioxidant Effectiveness

دوره 9، شماره 3، مهر 2023، صفحه 890-906
Khadija Lachguer؛ Imane Boudadi؛ Lahbib Fayzi؛ Soumaya El Merzougui؛ Mehdi El Bouchti؛ Omar Cherkaoui؛ Mohammed Amine Serghini

17.

Phytochemical and Quality Attributes of Strawberry Fruit under Osmotic Stress of Nutrient Solution and Foliar Application of Putrescine and Salicylic Acid

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 263-278
Masoud Haghshenas؛ Mohammad Javad Nazarideljou؛ Akbar Shokoohian

18.

Prediction of Physiological Characteristic Changes in Pears Subject to Dynamic Loading Using Artificial Neural Network (ANN)

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 275-289
Mohsen Azadbakht؛ Mohammad Vahedi Torshizi؛ Mohammad Javad Mahmoodi؛ Ahmad Abbaszadeh-Mayvan

19.

Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 241-251
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei

20.

The Concentration of Serum Trace Elements and Oxidant/Antioxidant Status in Persian Cats with Dermatophytosis in Comparison with Healthy Controls and other Dermatological Disorders

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 بهمن 1402
Bahareh Ahmadi Torkamani؛ Samaneh Eidi؛ Mohammad Heidarpour؛ Javad Khoshnegah

21.

The effect of adding walnut green husk extract on antioxidant and antimicrobial properties of ketchup

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 93-100
Sara Dehghani؛ Marjan Nouri؛ Mehdi Baghi

22.

Usability Evaluation of Camel Thorn (Alhagi maurorum) in Broiler Diet and Its Effects on Lipid and Protein Oxidation of Broiler Breast Fillets During Frozen Storage

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 335-345
Amir Asghari Baghkheirati؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Saeide Naeimi؛ Khosro Ghazvinian

23.

اثر آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین بر فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مبتلا به آئرومونازیس (Aeromonasis) و تأثیر استفاده از بوتیل هیدروکسی تولوئن در بهبود اثرات جانبی درمان آنتی بیوتیکی

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 216-224
پگاه فرهنگ؛ علیرضا میرواقفی؛ باقر مجازی امیری

24.

اثرات افزودن سطوح مختلف کورکومین به رقیق کننده بر کیفیت اسپرم اپیدیدمی قوچ نژاد شال طی نگهداری در دمای ˚C5

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 تیر 1403
رامین فرهادی؛ عباس فرشاد؛ جلال رستم زاده؛ ابوذر نجفی

25.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب