1.

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 71-76
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi

2.

Comparison of active ingredients properties in callus culture of Zataria multiflora with native plant

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 86-92
Habib Abbasi؛ Shady Sharifzadeh؛ Hossein Mahdie؛ Somaye Karimi؛ Safoora Karimi

3.

Effect of Pollination Time on Yield and Antioxidant Properties of Some Pistachio Cultivars

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 51-58
Masoud Sharifkhah؛ Davood Bakhshi؛ Mohammadreza Pourghayoumi؛ Soma Abdi؛ Hossein Hokmabadi

4.

Effects of Hesperidin During Pregnancy on Antidepressant-like behaviour in Postpartum Mice

دوره 14، شماره 3، آبان 2020، صفحه 261-270
Ava Khodadadeh؛ Shahin Hassanpour؛ Ghasem Akbari

5.

Effects of Spirulina platensis on Iron Oxide Nanoparticles Induced-oxidative Stress and Liver Damage in Grey Mullet (Mugil cephalus)

دوره 17، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 75-86
Omid Koohkan؛ Hassan Morovvati؛ Ali Taheri Mirghaed

6.

Evaluating the Effects of Citric Acid Application on Reducing Decay, Maintaining Edibility and Shelf Life of Peach Fruits in Cold Storage

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 149-160
Fares Alhaj Alali؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Bababalar

7.

Evaluation of functional properties in ready-to-drink beverage formulated with Kalanchoe pinnata (Akkapana) and Aloe vera

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 168-177
Haloluwe Kankanamge Shanthi Thaksala؛ Chalani Oshala Hettiarachchi؛ Katugampalage Don Prasanna Priyantha Gunathilake

8.

Free Radical Scavengering and Phenolic Compounds of Peel and Pulp of Quince

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 91-101
Marzieh Babashpour-Asl؛ Marzieh Piryaei

9.

Health impacts and functional properties of lycopenes: A Review

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 24-33
Ali Motamedzadegan؛ Azita Nemati

10.

Inhibition activity on alpha-glucosidase of experimental, functional ice cream with the addition of pistachio peel extract

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 53-60
Amir Hossein Mohammadian؛ Amir Pouya Ghandehari Yazdi؛ Mohsen Barzegar

11.

Morphophysiological and biochemical changes in tall fescue (Festuca arundinacea Schreb.) under combined salinity and deficit irrigation stresses

دوره 20، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 29-38
Reza Manuchehri؛ Hassan Salehi

12.

Natural extraction of dyes from saffron ‘Crocus sativus L’ flower waste, cotton dyeing, and antioxidant effectiveness

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 اسفند 1401
khadija LACHGUER؛ Imane Boudadi؛ lahbib fayzi؛ Soumaya El Merzougui؛ mehdi El bouchti؛ omar Cherkaoui؛ Mohammed Amine Serghini

13.

Phytochemical and Quality Attributes of Strawberry Fruit under Osmotic Stress of Nutrient Solution and Foliar Application of Putrescine and Salicylic Acid

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 263-278
Masoud Haghshenas؛ Mohammad Javad Nazarideljou؛ Akbar Shokoohian

14.

Prediction of Physiological Characteristic Changes in Pears Subject to Dynamic Loading Using Artificial Neural Network (ANN)

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 275-289
Mohsen Azadbakht؛ mohammad Vahedi Torshizi؛ Mohammad Javad Mahmoodi؛ Ahmad Abbaszadeh-Mayvan

15.

Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 241-251
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei

16.

The effect of adding walnut green husk extract on antioxidant and antimicrobial properties of ketchup

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 93-100
Sara Dehghani؛ Marjan Nouri؛ Mehdi Baghi

17.

Usability Evaluation of Camel Thorn (Alhagi maurorum) in Broiler Diet and Its Effects on Lipid and Protein Oxidation of Broiler Breast Fillets During Frozen Storage

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 335-345
Amir Asghari Baghkheirati؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Saeide Naeimi؛ Khosro Ghazvinian

18.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

19.

اثر اسیدآبسیزیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و محتوای پرولین گیاه اسطوخودوس‎ ‎‏(‏Lavendula angustifolia cv. Organic Munestead‏) در واکنش به ‌کم‌آبیاری

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 195-211
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ وحید شریعتی

20.

اثر آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین بر فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مبتلا به آئرومونازیس (Aeromonasis) و تأثیر استفاده از بوتیل هیدروکسی تولوئن در بهبود اثرات جانبی درمان آنتی بیوتیکی

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 216-224
پگاه فرهنگ؛ علیرضا میرواقفی؛ باقر مجازی امیری

21.

اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی در رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

دوره 5، شماره 4، دی 1392، صفحه 1-19
جمال فاضل کلخوران؛ علی شیبک

22.

اثر تزریق ویتامین A بر وضعیت آنتی اکسیدانی، کنش تخمدان و عملکرد تولیدمثلی گاوهای هلشتاین با فحلی مکرر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 06 اسفند 1401
فرهاد کمالی دهکردی؛ حمید امانلو

23.

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 265-274
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی

24.

اثر تمرینات منظم استقامتی و مکمل گالبانوم بر عملکرد عروقی طی پرفشار خونی مزمن موش‌های نر نژاد ویستار

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 95-113
زهره جلالی؛ ولی الله دبیدی روشن

25.

اثر تمرین هوازی همراه با مصرف ژل رویال بر شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی در بافت سرخرگ آئورت موش‌های صحرایی اورکتومی‌شدۀ مبتلا به دیابت

دوره 14، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 87-102
آوات حسنلوئی؛ خالید محمدزاده سلامت؛ سید علی حسینی؛ صمد اکبرزاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب