1.

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 71-76
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi

2.

Effect of Pollination Time on Yield and Antioxidant Properties of Some Pistachio Cultivars

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 51-58
Masoud Sharifkhah؛ Davood Bakhshi؛ Mohammadreza Pourghayoumi؛ Soma Abdi؛ Hossein Hokmabadi

3.

Effects of Hesperidin During Pregnancy on Antidepressant-like behaviour in Postpartum Mice

دوره 14، شماره 3، آذر 2020، صفحه 261-270
Ava Khodadadeh؛ Shahin Hassanpour؛ Ghasem Akbari

4.

Free Radical Scavengering and Phenolic Compounds of Peel and Pulp of Quince

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 91-101
Marzieh Babashpour-Asl؛ Marzieh Piryaei

5.

Health impacts and functional properties of lycopenes: A review

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اردیبهشت 1401
Ali Motamedzadegan؛ Azita Nemati

6.

Inhibition activity on alpha-glucosidase of experimental, functional ice cream with the addition of pistachio peel extract

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 53-60
Amir Hossein Mohammadian؛ Amir Pouya Ghandehari Yazdi؛ Mohsen Barzegar

7.

Morphophysiological and biochemical changes in tall fescue (Festuca arundinacea Schreb.) under combined salinity and deficit irrigation stresses

دوره 20، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 29-38
Reza Manuchehri؛ Hassan Salehi

8.

Phytochemical and Quality Attributes of Strawberry Fruit under Osmotic Stress of Nutrient Solution and Foliar Application of Putrescine and Salicylic Acid

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 263-278
Masoud Haghshenas؛ Mohammad Javad Nazarideljou؛ Akbar Shokoohian

9.

Prediction of Physiological Characteristic Changes in Pears Subject to Dynamic Loading Using Artificial Neural Network (ANN)

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 275-289
Mohsen Azadbakht؛ mohammad Vahedi Torshizi؛ Mohammad Javad Mahmoodi؛ Ahmad Abbaszadeh-Mayvan

10.

Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 241-251
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei

11.

The effect of adding walnut green husk extract on antioxidant and antimicrobial properties of ketchup

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 93-100
Sara Dehghani؛ Marjan Nouri؛ Mehdi Baghi

12.

Usability Evaluation of Camel Thorn (Alhagi maurorum) in Broiler Diet and Its Effects on Lipid and Protein Oxidation of Broiler Breast Fillets During Frozen Storage

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 335-345
Amir Asghari Baghkheirati؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Saeide Naeimi؛ Khosro Ghazvinian

13.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

14.

اثر اسیدآبسیزیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و محتوای پرولین گیاه اسطوخودوس‎ ‎‏(‏Lavendula angustifolia cv. Organic Munestead‏) در واکنش به ‌کم‌آبیاری

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 195-211
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ وحید شریعتی

15.

اثر آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین بر فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مبتلا به آئرومونازیس (Aeromonasis) و تأثیر استفاده از بوتیل هیدروکسی تولوئن در بهبود اثرات جانبی درمان آنتی بیوتیکی

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 216-224
پگاه فرهنگ؛ علیرضا میرواقفی؛ باقر مجازی امیری

16.

اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی در رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

دوره 5، شماره 4، دی 1392، صفحه 1-19
جمال فاضل کلخوران؛ علی شیبک

17.

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 265-274
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی

18.

اثر تمرینات منظم استقامتی و مکمل گالبانوم بر عملکرد عروقی طی پرفشار خونی مزمن موش‌های نر نژاد ویستار

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 95-113
زهره جلالی؛ ولی الله دبیدی روشن

19.

اثر تنش خشکی بر مقدار پرولین، قندهای محلول، مالون دی‌آلدئید و رنگدانه‌ها در پایه‌های تجاری مرکبات شمال کشور

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 939-952
رضا فیفائی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ بهروز گلعین؛ یوسف حمیداوغلی

20.

اثر تنش کم‌آبیاری و اسیدهیومیک بر ویژگی‏های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی ریشه سرخارگل

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-14
عباس علیزاده احمدآبادی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خدایار همتی

21.

اثر سطوح مختلف ویتامین‌های E و Cبر کیفیت اسپرم رقیق‌شده قوچ تالشی در ذخیره‌سازی در دمای 5 درجه سانتیگراد

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 161-164
اردشیر محیط؛ مهرداد محمدی

22.

اثر عصاره برگ زیتون بر ذخیره‌سازی منی خروس

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 377-385
سید مونس جلالی کوهی خیلی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر

23.

اثر کاربرد مایکوریزا بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نهال‌های بلوط ایرانی (Quercus brantii) تحت شرایط تنش خشکی

دوره 73، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 389-402
علیرضا خالقی؛ پیام پوریافر

24.

اثر کم‌آبیاری بعد از شروع رنگ‌گیری بر عمکلرد، کیفیت حبه‌ها و کارایی مصرف آب انگور رقم های ‏کشمشی و صاحبی ‏

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 305-315
مرجان آشوری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدحسن بیگلوئی

25.

اثر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم روی زمان ماندگاری ماهی کیلکا در سردخانه

دوره 37، شماره 7، تیر 1385
سهراب معینی؛ مرضیه رحمانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.