کلیدواژه‌ها = Antioxidant
تعداد مقالات: 48

1

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 83-88
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi؛ Seyed Saeid Hosseini

2

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آبان 1398
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi؛ Seyed Saeid Hosseini

3

Morphophysiological and biochemical changes in tall fescue (Festuca arundinacea Schreb.) under combined salinity and deficit irrigation stresses

دوره 20، شماره 1، بهار 2015، صفحه 29-38
Reza Manuchehri؛ Hassan Salehi

4

Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 241-251
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei

5

The effect of adding walnut green husk extract on antioxidant and antimicrobial properties of ketchup

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 مهر 1398
Marjan Nouri؛ sara Dehghani؛ mehdi baghi

6

اثر آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین بر فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مبتلا به آئرومونازیس (Aeromonasis) و تأثیر استفاده از بوتیل هیدروکسی تولوئن در بهبود اثرات جانبی درمان آنتی بیوتیکی

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 216-224
پگاه فرهنگ؛ علیرضا میرواقفی؛ باقر مجازی امیری

7

اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی در رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

دوره 5، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 1-19
جمال فاضل کلخوران؛ علی شیبک

8

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 265-274
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی

9

اثر تمرینات منظم استقامتی و مکمل گالبانوم بر عملکرد عروقی طی پرفشار خونی مزمن موش‌های نر نژاد ویستار

دوره 6، شماره 1، بهار 1393، صفحه 95-113
زهره جلالی؛ ولی الله دبیدی روشن

10

اثر تنش خشکی بر مقدار پرولین، قندهای محلول، مالون دی‌آلدئید و رنگدانه‌ها در پایه‌های تجاری مرکبات شمال کشور

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 939-952
رضا فیفائی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ بهروز گلعین؛ یوسف حمیداوغلی

11

اثر تنش کم‌آبیاری و اسیدهیومیک بر ویژگی‏های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی ریشه سرخارگل

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 1-14
عباس علیزاده احمدآبادی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خدایار همتی

12

اثر سطوح مختلف ویتامین‌های E و Cبر کیفیت اسپرم رقیق‌شده قوچ تالشی در ذخیره‌سازی در دمای 5 درجه سانتیگراد

دوره 66، شماره 2، بهار 1390، صفحه 161-164
اردشیر محیط؛ مهرداد محمدی

13

اثر عصاره برگ زیتون بر ذخیره‌سازی منی خروس

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 377-385
سید مونس جلالی کوهی خیلی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر

14

اثر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم روی زمان ماندگاری ماهی کیلکا در سردخانه

دوره 37، شماره 7، تابستان 1385
سهراب معینی؛ مرضیه رحمانی

15

ارزیابی تحمل به شوری دورقم گلرنگ با استفاده از روابط یونی و شاخص‌های بیوشیمیایی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1211-1225
سیدعبدالرضا کاظمینی؛ افشین زمانی؛ اعظم معتضدیان؛ احسان شاکری

16

ارزیابی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک آویشن باغی تحت تنش کم‌آبی و محلول‏پاشی اسید آسکوربیک

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 817-835
علی اصغر قادری؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد

17

استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)

دوره 69، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 385-396
الهام هاشم دباغیان؛ مسعود رضائی؛ مهدی طبرسا

18

الگوی ایزوزیم‌های سوپراکسید دیسموتاز، کاتالاز و پراکسیداز در گیاهچه‌های لوبیا سفید(Phaseolus vulgaris L.) در تنش شوری

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 161-168
سجاد محرم نژاد؛ مصطفی ولیزاده؛ ابراهیم دورانی

19

بررسی اثرات حفاظتی آلفا توکوفرول، BSA و ویتامین C بر کیفیت اسپرم بز طی نگهداری در دمای پنج درجه سانتی گراد

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 841-852
آرش خردمند

20

بررسی اثر اسید سیتریک برحفظ کیفیت ماهی قزل‌آلا در سردخانه

دوره 60، شماره 4، زمستان 1387
عاصفه لطیفی؛ سهراب معینی؛ سعید یارمند؛ مهدی یوسفیان

21

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

22

بررسی اثر جدا و ترکیبی عصاره گیاه اوجی (Mentha aquatic) در پایدارسازی روغن آفتابگردان تحت شرایط حرارتی

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 319-328
رضا اسماعیل زاده کناری؛ مریم اثنی عشری

23

بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 493-506
الهام بیرانوند؛ محمد رضا سنجابی؛ محمد زندی؛ حمیده افقی

24

بررسی ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه‌های گوشتی

دوره 40، شماره 4، زمستان 1388
مجتبی زاغری؛ محمد مهدی قاسمی؛ محمود شیوازاد؛ اردشیر شیخ احمدی

25

بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانت‌ها طی اعمال تدریجی تنش شوری در مراحل مختلف رشدی در کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 645-655
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.