1.

اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 433-446
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

2.

اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتی‏اکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتی‏بادی جوجه‏های گوشتی

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 147-156
محمد رضا رضوانی؛ شهرام رحیمی

3.

اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 357-371
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

4.

اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین‌های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب اٌمگا–3 در جوجه‌های گوشتی

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-414
بهمن نویدشاد

5.

اثر سطوح مختلف ویتامین E و روغن سویا بر عملکرد تولیدی و سلامت غده پستان در گاوهای هلشتاین

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 299-307
محسن بیات؛ حسن علی¬عربی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ زهرا زمانی؛ امیر حسین دزفولیان

6.

اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 1-9
احمد افضل‌ زاده؛ سید داود شریفی؛ فهمیه بی طرف؛ سید محمد هاشمی

7.

اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغاله‌های نر

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 553-560
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی

8.

استفاده از مخلوط روغن سویا با روغن هیدروژنه کامل برای ساخت انواع شورتنینگ

دوره 34، شماره 3، خرداد 1382
شهین زمردی؛ رضا شکرانی؛ محمدشاهدی؛ شهرام دخانی

9.

اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 129-143
حسین ایراندوست؛ علی پارسا؛ حمیدرضا مصلحی

10.

بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 7-16
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان

11.

بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانه‌زنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود

دوره 41، شماره 1، تیر 1389
علیرضا طلایی؛ فاطمه ناظوری؛ امان اله جوانشاه

12.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 655-662
مصطفی نجفی امیری؛ رضا فرهمندفر؛ مهدی چرمچیان لنگرودی

13.

بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 131-139
مونا مظاهری کلهرودی؛ علیرضا بصیری؛ حسین جلالی

14.

تأثیر افزودن پودر چربی پالم، روغن سویا یا دانه کامل سویای تف‌داده در جیره دوره انتقال بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 347-355
یوسف روزبهان؛ سعید کریمی دهکردی؛ حمیدرضا رحمانی؛ محمد خوروش

15.

تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 223-233
مازیار محیطی اصلی؛ معین قناعت پرست رشتی

16.

مدل سازی راکتور هیدروژناسیون روغن سویا

دوره 42، شماره 2، اردیبهشت 1387
رحمت ستوده قره باغ؛ لیلا نیک نام؛ نوید مستوفی

17.

مطالعه اثرات سطوح کنجاله کانولا و منابع مختلف چربی بر صفات کیفی تخم‌مرغ و عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار سویۀ های لاین W-36

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 357-367
علیرضا صفامهر؛ نعیم خندانی کوزه کنان؛ محمدحسین شهیر



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب