رضوانی, محمد رضا, رحیمی, شهرام. (1396). اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتی‏اکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتی‏بادی جوجه‏های گوشتی. , 72(2), 147-156. doi: 10.22059/jvr.2017.62599
محمد رضا رضوانی; شهرام رحیمی. "اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتی‏اکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتی‏بادی جوجه‏های گوشتی". , 72, 2, 1396, 147-156. doi: 10.22059/jvr.2017.62599
رضوانی, محمد رضا, رحیمی, شهرام. (1396). 'اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتی‏اکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتی‏بادی جوجه‏های گوشتی', , 72(2), pp. 147-156. doi: 10.22059/jvr.2017.62599
رضوانی, محمد رضا, رحیمی, شهرام. اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتی‏اکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتی‏بادی جوجه‏های گوشتی. , 1396; 72(2): 147-156. doi: 10.22059/jvr.2017.62599


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب