شریفی, سید داود, دیبامهر, امین, لطف الهیان, هوشنگ. (1390). بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. , 13(1), 7-16.
سید داود شریفی; امین دیبامهر; هوشنگ لطف الهیان. "بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی". , 13, 1, 1390, 7-16.
شریفی, سید داود, دیبامهر, امین, لطف الهیان, هوشنگ. (1390). 'بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی', , 13(1), pp. 7-16.
شریفی, سید داود, دیبامهر, امین, لطف الهیان, هوشنگ. بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. , 1390; 13(1): 7-16.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب