صفامهر, علیرضا, خندانی کوزه کنان, نعیم, شهیر, محمدحسین. (1391). مطالعه اثرات سطوح کنجاله کانولا و منابع مختلف چربی بر صفات کیفی تخم‌مرغ و عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار سویۀ های لاین W-36. , 43(3), 357-367. doi: 10.22059/ijas.2012.29343
علیرضا صفامهر; نعیم خندانی کوزه کنان; محمدحسین شهیر. "مطالعه اثرات سطوح کنجاله کانولا و منابع مختلف چربی بر صفات کیفی تخم‌مرغ و عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار سویۀ های لاین W-36". , 43, 3, 1391, 357-367. doi: 10.22059/ijas.2012.29343
صفامهر, علیرضا, خندانی کوزه کنان, نعیم, شهیر, محمدحسین. (1391). 'مطالعه اثرات سطوح کنجاله کانولا و منابع مختلف چربی بر صفات کیفی تخم‌مرغ و عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار سویۀ های لاین W-36', , 43(3), pp. 357-367. doi: 10.22059/ijas.2012.29343
صفامهر, علیرضا, خندانی کوزه کنان, نعیم, شهیر, محمدحسین. مطالعه اثرات سطوح کنجاله کانولا و منابع مختلف چربی بر صفات کیفی تخم‌مرغ و عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار سویۀ های لاین W-36. , 1391; 43(3): 357-367. doi: 10.22059/ijas.2012.29343


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب