1.

Fasciola gigantica of Ruminants: The phylogenetic analysis based on COX1 sequences

دوره 11، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 21-29
Behnam Meshgi؛ Zahra Jahani؛ Narges Amininia

2.

The prevalence and intensity rate of Dicrocoelium dendriticum infection in ruminants of 3 provinces in coastal regions of the Caspian Sea

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 27-33
Morteza Majidi-Rad؛ Behnam Meshgi؛ Saied Bokaie

3.

آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 28-33
مریم ثاقبی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

4.

اثرات منابع محافظت شده مکمل امگا-3 روغن ماهی و روغن کتان بر عملکرد نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 48-53
اشکان فکری؛ مهدی گنج خانلو

5.

ارزش تغذیه‌ای کود مرغی برای نشخوارکنندگان

دوره 21، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 40-45
امین رحیمی؛ امیر مصیب زاده؛ محمد انصاری اردلی

6.

استفاده از سیلاژ یونجه در تغذیۀ نشخوارکنندگان و نکات مهم در سیلو کردن یونجه

دوره 22، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 30-35
ساسان قمری؛ سامان حسین آبادی

7.

اهمیت استفاده از گلوکز و مکمل‌های گلوکوژنیک در تغذیۀ گاوهای شیری

دوره 23، شماره 2، آذر 1402، صفحه 22-27
صبا نگین دیزج تکیه

8.

اهمیت پرورش نشخوارکنندگان و نقش میکروارگانیسم‌های شکمبه در مصرف خوراک و تولیدات آن‌ها

دوره 21، شماره 2، آذر 1400، صفحه 27-36
زیبا وظیفه امندی؛ اکبر تقی زاده؛ آرش جوانمرد؛ حمید پایا

9.

بررسی عوامل مؤثر بر کمبود مواد معدنی در بدن نشخوارکنندگان

دوره 22، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 23-29
امین شاکر کردقشلاقی

10.

تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان

دوره 19، شماره 3، اسفند 1398، صفحه 29-34
حسین کاظمی؛ ابوالفضل زالی

11.

تأثیر متافیکس با و بدون موننسین بر عملکرد و غلظت متابولیت‌های خونی بره‌های پرواری فراهانی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 421-428
علی اسدی؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ احسان ولی پور

12.

ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تأثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 29-38
بهزاد خرمی؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده؛ محمد علی نوروزیان

13.

تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ)

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 441-452
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر

14.

جنبه‌های غذایی، میکروبیولوژیکی و زیست ‌محیطی تولید متان در نشخوارکنندگان

دوره 23، شماره 2، آذر 1402، صفحه 28-36
کتایون مهرانی؛ کامل عموزاده آرائی

15.

سرواپیدمیولوژی آلودگی با سرووارهای لپتوسپیرا اینتروگانس در نشخوارکنندگان استان لرستان: مطالعه مقطعی

دوره 75، شماره 4، دی 1399، صفحه 486-497
شهرام ملکی؛ امیر زکیان؛ غلامرضا عبداله پور

16.

فراتحلیل شیوع لپتوسپیروزیس و سرووار‌‌های آن در جمعیت دامی ایران

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 262-270
مسعود حسنی؛ بهار نیری فسایی

17.

مروری بر استفاده از منابع چربی در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 26-32
مریم ثاقبی؛ وحید یکانی

18.

مروری بر پارامترهای فارماکوکی نتیک و خواص فیزیکوشیمیایی سولفونامیدها در نشخوارکنندگان

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1376
دکتر سید محمد فقیهی

19.

ویناس در تغذیۀ نشخوارکنندگان

دوره 21، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 38-42
امین رحیمی؛ فرهنگ فاتحی؛ امیر مصیب زاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب