امینی فرد, زهرا, کیانی, علی, آذرفر, آرش. (1401). تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ). , 24(4), 441-452. doi: 10.22059/jap.2022.338142.623673
زهرا امینی فرد; علی کیانی; آرش آذرفر. "تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ)". , 24, 4, 1401, 441-452. doi: 10.22059/jap.2022.338142.623673
امینی فرد, زهرا, کیانی, علی, آذرفر, آرش. (1401). 'تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ)', , 24(4), pp. 441-452. doi: 10.22059/jap.2022.338142.623673
امینی فرد, زهرا, کیانی, علی, آذرفر, آرش. تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ). , 1401; 24(4): 441-452. doi: 10.22059/jap.2022.338142.623673


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب