1.

Alteration in Essential Oil Yield and Compositions of Multi-Cut Dracocephalum polychaetum Grown under Different Fertilization Methods

دوره 7، شماره 1، بهار 2020، صفحه 13-26
Abbas Fallah؛ S-Zahra Hosseini Cici

2.

Chemical composition and antimicrobial activity of Pelargonium roseum essential oil from Southwest of Iran

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 2018، صفحه 33-38
Fatemeh Azhdarzadeh؛ Mohammad Hojjati؛ Saeed Tahmuzi Didehban

3.

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 71-76
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi

4.

Comparison and Correlation of the Compositions in Volatile Constituents from Different Parts of Summer Savory (Satureja hortensis L.)

دوره 7، شماره 3، پاییز 2020، صفحه 295-304
Karim Farmanpour-Kalalagh؛ Mehdi Mohebodini؛ Naser Sabaghnia

5.

Effect of chitosan and Trachyspermum ammi essential oil on microbial growth, proteolytic spoilage, lipid oxidation and sensory attributes of chicken fillet during refrigerated storage

دوره 12، شماره 1، بهار 2018، صفحه 69-78
Ashkan Jebelli Javan؛ Masoumeh Moslemi؛ Shaghayegh Salimirad؛ Soheil Soleymanpour

6.

Essential oils: in vitro antioxidant activities and their utilizations in storage life increment of foods

دوره 3، شماره 2، پاییز و زمستان 2020، صفحه 128-137
Reza Farahmandfar؛ Behraad Tirgarian

7.

Incorporation of essential oils with antibiotic properties in edible packaging films

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 77-84
Arezou Khezerlou؛ Maryam Azizi-Lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Ali Ehsani

8.

Quantity and Quality of Hyssop (Hyssopus officinalis L.) Affected by Precision Harvesting

دوره 8، شماره 3، پاییز 2021، صفحه 271-284
Ali Saebi؛ Saeid Minaei؛ Ali Reza Mahdavian؛ Mohammad-Taghi Ebadi

9.

اثرات اسانس آویشن شیرازی ‘ اسید استیک ‘ درجه حرارت وزمان نگهداری بر روی احتمال رشدیک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم درمحیط آبگوشت قلب –مغز

دوره 61، شماره 2، تابستان 1385
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر افشین آخوندزاده بستی؛ دکتر رضا عباسی فر؛ دکتر بهراد رادمهر

10.

اثر اسانس‌ مرزه خوزستانی، رشینگری، کارواکرول و قارچ‌کش بنومیل بر بازدارندگی رشد قارچ Botrytis cinerea Pres.: Fr. عامل بیماری پوسیدگی خاکستری میوه

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 531-540
مصطفی درویش نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ بهرام دلفان

11.

اثر اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 655-667
سمیه نجارزاده؛ جابر پناهنده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ فریبرز زارع نهندی

12.

اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze

دوره 41، شماره 2، تابستان 1389
رضا امیدبیگی؛ محمد محمودی سورستانی

13.

اثر تنش شوری بر برخی عناصر معدنی و ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L. C.B. Clarke)

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 127-139
سعید دوازده امامی؛ شکوفه انتشاری؛ مرضیه اله دادی؛ شهرام یاسمنی

14.

اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 243-254
سعیده محتشمی؛ مصباح بابالار؛ سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی؛ جمانه ادیب

15.

اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان در سطوح مختلف آبیاری

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 775-788
اسماعیل رضائی چیانه؛ جلال جلیلیان؛ ال ناز ابراهیمیان؛ سیدمحمد سیدی

16.

اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 869-888
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

17.

ارزیابی پاسخ به تنش کم‌آبی در اکوتیپ‌های مختلف آویشن دنایی (Thymus daenensis subsp.daenensis) با استفاده از شاخص‌های تحمل تنش

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 563-573
جلال خورشیدی؛ مجید شکرپور؛ وحیده ناظری

18.

ارزیابی ترکیبات اسانس و اثر ضد‌باکتریایی پونه (‏Mentha longifolia‏) جمع‌آوری‌شده از مناطق ‏مختلف لرستان

دوره 51، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 823-835
سهیلا افکار؛ مژگان آزادپور؛ بتول مهدوی؛ مرضیه رشیدی پور

19.

ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .(‌‌)Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصاره‌های آبی و الکلی

دوره 68، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 183-190
ابوالفضل کامکار؛ فهیمه توریان؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ نبی شریعتی فر

20.

ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و میزان اسانس اکوتیپ‌های مختلف گونه‌های سالویا در جنوب غرب ایران

دوره 3، شماره 1، بهار 1394، صفحه 125-135
بهناز سعادت‌جو؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ کرامت الله سعیدی؛ حمزه علی شیرمردی

21.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا

دوره 74، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 187-197
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

22.

ارزیابی سمیت تنفسی و اثر رفتاری اسانس نعنا و رزماری در سوسک چهار نقطه‌ای حبوبات

دوره 51، شماره 2، پاییز و زمستان 1399، صفحه 161-169
اعظم امیری؛ فائزه باقری

23.

ارزیابی عملکرد، اسانس و شاخص‌های سودمندی در کشت مخلوط رازیانه و شنبلیله

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 921-932
سکینه صدری؛ مجید پوریوسف؛ علی سلیمانی

24.

ارزیابی کاربرد کودهای آلی، شیمیایی، زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ‏‏(‏Matricaria chamomilla L.‎‏) در برداشت‌های مختلف

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 755-767
سیده کانی میر سیدی؛ یوسف نصیری؛ محمد رضا مرشدلو؛ معروف خلیلی

25.

ارزیابی محتوای اسانس موجود در برگ چهار گونه آلیوم (Allium sp.) از زیرجنس و بخش Allium

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 115-123
الیاس آریاکیا؛ حمیدرضا کریمی؛ محمد رضا نقوی؛ نجمه یزدانفر؛ سید ابوالحسن شاهزاده فاضلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.