1.

اثر سطوح مختلف نیتروژن و زئولیت بر محتوای کلروفیل، کمیت و کیفیت علوفه تاج خروس تحت تنش کم آبیاری

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 67-84
سمیه کرمی؛ هاشم هادی؛ مهدی تاجبخش شیشوان؛ سید علی محمد مدرس ثانوی

2.

اثر فواصل مختلف آبیاری بر صفات کمی وکیفی ارزن، سورگوم و ذرت علوفه‌ای

1-37، شماره 2، بهار 1385
جعفر نباتی؛ پرویز رضوانی مقدم

3.

اثر کاهش پروتئین جیرۀ غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 355-365
وحید غلامی؛ حمید امانلو

4.

اثر منابع زیستی و شیمیایی کود نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه ذرت و شنبلیله در کشت مخلوط سری افزایشی

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 61-73
حمید عباس دخت؛ علیرضا شفقی؛ منوچهر قلی پور

5.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو و رازیانه در سطوح مختلف نیتروژن

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 973-986
سمانه کیانی؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ سید عطاءاله سیادت؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ محسن ساری

6.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط ذرت با لوبیاچیتی و کدوی تخمه‌ کاغذی

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 683-699
پرستو مرادی؛ جعفر اصغری؛ غلامرضا محسن آبادی؛ حبیب الله سمیع زاده

7.

برآورد مقدار انرژی علوفه اسپرس ایران بر اساس داده های ترکیبات شیمیایی و آزمایش تولید گاز

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 741-748
حسین غلامی؛ سید احمد میرهادی؛ کامران رضایزدی

8.

بررسی اثر سال برداشت نمونه و مرحله رویشی بر کیفیت علوفه گونه‌های مرتعی در استان آذربایجان غربی

دوره 60، شماره 6، زمستان 1387
جواد ترکان؛ احمد علیجانپور؛ ایرج برنوسی؛ ابوالحسن فجری؛ حبیب نظرنژاد

9.

بررسی اثر نسبت کاشت و زمان برداشت بر کیفیت علوفه ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی

دوره 41، شماره 3، پاییز 1389
مهدی دهمرده؛ احمد قنبری؛ براتعلی سیاه سر؛ محمود رمرودی

10.

بررسی تأثیر روش‌های ارگانیک کوددهی بر کیفیت و کمیت علوفۀ تاج‌خروس (Amaranthus spp. L.)

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 585-593
محمدرضا محمدی تودشکی؛ امیر آینه بند؛ اسفندیار فاتح

11.

بررسی تاثیر مراحل فنولوژی بر کیفیت علوفه گونه‌های مختلف

دوره 4، شماره 1، زمستان 1387
حسین ارزانی؛ مرضیه مسیبی؛ علی نیکخواه

12.

بررسی رژیم‌های تغذیه‌ای مختلف روی برخی صفات کمی و کیفی علوفه‌ای زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) تحت تنش کم‌آبی

دوره 52، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 15-27
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

13.

بررسی کیفیت علوفه در دسترس دام نژاد دالاق در مراتع قشلاقی

دوره 61، شماره 3، بهار 1388
حسین ارزانی؛ سیده خدیجه مهدوی؛ حسین آذرنیوند؛ علی نیکخواه

14.

بررسی میکوریزا و محلول‌پاشی آهن و روی بر صفات کمّی و کیفی سورگوم علوفه‌ای

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 799-815
محسن باقری ده آبادی؛ حسین مقدم؛ محمد رضا چایچی؛ نسرین زیلوئی

15.

تأثیر الگوهای کشت مخلوط بر برخی ویژگی‏های کمی و کیفی علوفه گلرنگ و گاودانه در سیستم‌های کشت پرنهاده و کم‌نهاده

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 445-460
آذین نجف آبادی؛ جلال جلیلیان؛ محمدرضا زردشتی

16.

تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 627-643
شکوفه غضنفری؛ صابر معتمدی؛ رحمان جهانیان؛ سمیه زینلی

17.

تأثیر پوششدار کردن بذر با باکتریهای محرک رشد و عناصر ریزمغذی بر عملکرد کمی و کیفی ذرت علوفهای

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 485-496
فاطمه سعادت؛ سید محمدرضا احتشامی؛ جعفر اصغری؛ محمد ربیعی

18.

تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 145-157
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی؛ مختار ملاکی

19.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام در دوره پابه‌ماه کوتاه‌شده بر سلامت و تولید شیر گاوهای هلشتاین

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 123-133
حمید امانلو؛ زهرا حسینی فیروزکوهی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ نجمه اسلامیان فارسونی

20.

تأثیر کاربرد نیتروژن و الگوی کاشت جو و باقلا بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 291-298
علی نخ زری مقدم؛ غلامعلی نورا؛ علی راحمی کاریزکی

21.

تأثیر کود نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد و کیفیت علوفه ذرت رقم MV500 در کشت دوم

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 173-182
نرگس دولتمند شهری؛ ایرج طهماسبی

22.

تأثیر مراحل مختلف فنولوژیک و عوامل اکولوژیک بر روی کیفیت علوفه ای چند گونه مرتعی

دوره 32، شماره 2، بهار 1380
حسین ارزانی؛ جواد ترکان؛ محمد جعفری؛ عادل جلیلی؛ علی نیکخواه

23.

تعیین و مقایسه کیفیت علوفه پنج گونه مرتعی در مراحل مختلف رشد فنولوژیکی

دوره 37، شماره 4، بهار 1385
حسین ازرانی؛ عباس احمدی؛ حسین آذرنیوند؛ علی‌اشرف جعفری

24.

کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400
فاطمه احمدی؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی

25.

کیفیت علوفه گونه‌های مرتعی در مراتع استپی «چنگوله» استان ایلام

دوره 65، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 277-288
حسین ارزانی؛ مهدی معمری؛ جواد معتمدی؛ ﻣﺎﺷﺎاﷲ محمد پور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.