1.

اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا

دوره 72، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 156-167
زهرا شوقی؛ آریا باباخانی؛ امیر پورفرزاد

2.

اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته

دوره 40، شماره 2، تابستان 1388
عصمت باقری پور؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور

3.

ارزیابی ارزش غذایی گونه‌های شورپسند موجود در جیره گوسفند زندی چراکننده در مراتع بیابانی عباس آباد قم

دوره 63، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 277-287
عباس احمدی؛ عباسعلی سندگل

4.

ارزیابی تأثیر غنی‌سازی بستر کشت با مکمل‌های شیمیایی و زیستی بر برخی ویژگی‌های کیفی و عملکرد قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 295-310
داریوش رمضان؛ فاطمه مرادی پور؛ محمدمهدی ضرابی

5.

ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 560-569
سید احمد حسینی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ مسعود دیدارخواه

6.

ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز

دوره 42، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 85-93
وحیده رزم آذر؛ نور محمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید حسنی

7.

بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی

دوره 72، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 409-418
سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ ژاله خوشخو؛ سینا محسنی؛ مهیار یوسفی سیاه کلرودی

8.

بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده

دوره 12، شماره 2، پاییز 1389، صفحه 51-59
محمد مهدی معینی؛ مژگان آذری تربت؛ حمید امانلو

9.

بررسی تأثیر افزودن حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل

دوره 36، شماره 1، بهار 1381
قهرمان شمس؛ ناصر رجب زاده؛ بهروز رفیعی طاری؛ حمیدرضا آذرباد

10.

بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیه‌ای برگ خرما با روش‌های تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 431-445
عباس رجایی راد؛ محسن ساری؛ محمد جواد ضمیری؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری

11.

بررسی توجیه اقتصادی پرورش خیار دریایی در منطقة خلیج چابهار

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 307-315
آرش شکوری؛ فاطمه نعمت پور کوجل

12.

تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 22، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 417-429
محمدرضا قربانی؛ طاهره محمدآبادی؛ حدیث میرزایی

13.

تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 59-70
پیروز شاکری؛ مرتضی رضایی؛ سید احمد میرهادی

14.

تولید خمیراز کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد

دوره 31، شماره 3، بهار 1379
سهراب معینی؛ رقیه سکوتی

15.

رهیافتی نو در ارزش‌گذاری اقتصادی کارکرد تولید علوفة مراتع (مطالعة موردی: مراتع ییلاقی حوزة آبخیز نوررود، استان مازندران)

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 347-357
شفق رستگار؛ علی دریجانی؛ حسین بارانی؛ محمد قربانی؛ جمشید قربانی؛ واحد بردی شیخ

16.

متاآنالیز انرژی قابل متابولیسم گندم در طیور برای تعیین معادلات رگرسیونی بر اساس ترکیبات شمیایی

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 281-288
حامد احمدی؛ وحید رسولی مریوانی؛ یوسف محمدی

17.

مطالعه ارزش تغذیه‏ای خرمای کامل ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 41، شماره 2، تابستان 1389
سمیه شهسواری؛ محمد سالارمعینی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.