بیاتی, ناصر, منصوری یاراحمدی, حسین, پاپی, نادر, فخرایی, جعفر. (1403). مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تجزیه‌پذیری اکوتیپ‌های مختلف بقایایی گیاه سالیکورنیا در شرایط آزمایشگاهی. , 26(3), 375-385. doi: 10.22059/jap.2024.375893.623795
ناصر بیاتی; حسین منصوری یاراحمدی; نادر پاپی; جعفر فخرایی. "مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تجزیه‌پذیری اکوتیپ‌های مختلف بقایایی گیاه سالیکورنیا در شرایط آزمایشگاهی". , 26, 3, 1403, 375-385. doi: 10.22059/jap.2024.375893.623795
بیاتی, ناصر, منصوری یاراحمدی, حسین, پاپی, نادر, فخرایی, جعفر. (1403). 'مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تجزیه‌پذیری اکوتیپ‌های مختلف بقایایی گیاه سالیکورنیا در شرایط آزمایشگاهی', , 26(3), pp. 375-385. doi: 10.22059/jap.2024.375893.623795
بیاتی, ناصر, منصوری یاراحمدی, حسین, پاپی, نادر, فخرایی, جعفر. مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تجزیه‌پذیری اکوتیپ‌های مختلف بقایایی گیاه سالیکورنیا در شرایط آزمایشگاهی. , 1403; 26(3): 375-385. doi: 10.22059/jap.2024.375893.623795


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب