شوقی, زهرا, باباخانی, آریا, پورفرزاد, امیر. (1398). اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا. , 72(2), 156-167. doi: 10.22059/jfisheries.2020.74693
زهرا شوقی; آریا باباخانی; امیر پورفرزاد. "اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا". , 72, 2, 1398, 156-167. doi: 10.22059/jfisheries.2020.74693
شوقی, زهرا, باباخانی, آریا, پورفرزاد, امیر. (1398). 'اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا', , 72(2), pp. 156-167. doi: 10.22059/jfisheries.2020.74693
شوقی, زهرا, باباخانی, آریا, پورفرزاد, امیر. اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا. , 1398; 72(2): 156-167. doi: 10.22059/jfisheries.2020.74693


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب