1.

Effects of Postharvest Edible Coatings to Maintain Qualitative Properties and to Extend Shelf-life of Pomegranate (Punica granatum. L)

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 67-80
Gholamreza Malekshahi؛ Babak ValizadehKaji

2.

Evaluation of Essential Oil in Satureja spicigera (c. Koch) Boiss. in Dry Farming under the Effect of Different Organic Fertilizers and Plant Densities

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 319-332
Borzou Yousefi؛ Fatemah Sefidkon؛ Hooshmand Safari

3.

The Application of Essential Oils and Silver Nanoparticles for Sterilization of Bermudagrass Explants in In Vitro Culture

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 131-140
Mina Taghizadeh؛ Mousa Solgi

4.

اثرات اسانس های گیاهی، نانو ذرات نقره و برخی ترکیبات شیمیایی بر ماندگاری گل بریدنی گلایول (Gladiolus grandiflora L.)

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 449-460
معظم حسن پور اصیل؛ حسین علی کریمی؛ صدیقه موسی تژاد

5.

اثر دما بر متابولیت ها و بیان برخی از ژن‌های مسیر بیوسنتز تیمول و کارواکرول در آویشن باغی (Thymus vulgaris)

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 195-205
ولی اله محمدی؛ بهنام مندک؛ جواد هادیان؛ حسن زینالی خانقاه

6.

اثر محلول‌پاشی سالیسیلیک‌اسید و جاسمونیک‌اسید بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و زراعی آویشن (.Thymus vulgaris L) در شرایط تنش خشکی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1359-1372
محمد نصری؛ زهرا کریمی؛ میثم اویسی؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا لاریجانی

7.

بررسی ترکیب‌پذیری عمومی خصوصیات مورفولوژی و فیتوشیمیایی در جمعیت‌های مختلف آویشن ‏دنایی (‏Thymus daenensis Celak‏) در آزمون پلی‌کراس

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 295-305
سیاوش محمدی؛ لیلا تبریزی رائینی؛ مجید شکرپور؛ جواد هادیان؛ هارتویگ شولز

8.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس پنج اکسشن مرزه گونه Satureja mutica Fisch. & C.A.Mey. در شرایط زراعی کردستان

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 15-23
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفید کن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ بایزید یوسفی

9.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی در شرایط زراعی

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 779-794
فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ میثم انصاری؛ زهرا بهراد؛ فاطمه عسگری

10.

بررسی تنوع شیمیایی اسانس جمعیت‌های طبیعی آویشن شیرازی (‏Zataria multiflora Boiss.‎‏) در ‏استان هرمزگان

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 669-677
سولماز معماری؛ علیرضا یاوری؛ مهدی بیکدلو

11.

تأثیر اسانس‏های گیاهی و نانوذرات نقره بر ماندگاری گل ‏بریدنی آلسترومریا رقم سوکاری

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 67-78
نادر مددزاده؛ معظم حسن پور اصیل؛ زینب روئین

12.

تأثیر برخی از شرایط اقلیمی و خاکی بر کمیت و کیفیت اسانس اکوتیپ‌های مختلف آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak subsp. daenensis)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 13-23
جلال خورشیدی؛ مجید شکرپور؛ وحیده ناظری

13.

تاثیر اسانس فرموله شده بذر زنیان Trachyspermum ammi (L.) بر برخی ویژگی‌های زیستی و فیزیولوژیک کرم غوزه پنبه Helicoverpa armigera Hüb.

دوره 11، شماره 2، دی 1401، صفحه 115-134
داود محمدی؛ فاطمه رشکی هروان؛ رضا فرشباف پورآباد

14.

مقایسۀ کمی و کیفی اسانس مرزۀ اورامانی Satureja avromanica Maroofi در رویشگاه و مزرعه

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 149-159
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب