کلیدواژه‌ها = Microwave
تعداد مقالات: 11

1

A Novel Approach for Direct Preparation of Hydroxyapatite Nanoparticles from natural source using Microwave

دوره 52، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 110-121
Gholam Reza Khayati؛ Farkhonde Ghanbari Rad

2

استخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 293-303
سیدالیاس رزاقی؛ اکبر عرب حسینی؛ محمدحسین کیانمهر؛ فرید شمت

3

امکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیم‌پخت کردن شلتوک

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 463-474
سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ داریوش زارع؛ محمدامین نعمت اللهی؛ ناصر صفر رضوی‌زاده

4

بررسی تأثیر امواج مایکروویو با توا نها و زمان های مختلف روی مراحل زیستی سه گونه آفت انباری

دوره 35، شماره 2، بهار 1383
فرشته صادقی نسب؛ نورالدین شایسته؛ علی اصغر پورمیرزا؛ چنگیز قبادی

5

بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 299-304
داود قنبریان؛ ماشاالله ولایی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حمید رضا آقا گل زاده

6

بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو

دوره 58، شماره 4، زمستان 1382
دکتر سید شهرام شکرفروش؛ دکتر رویا فیروزی؛ دکتر مژگان عباس زاده

7

بهینه‌سازی فرایند حذف هیدروکربن‌های نفتی از خاک با استفاده از تابش ریزموج و تأثیر آن بر برخی خصوصیات زیستی خاک

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 397-404
محسن سلیمانی؛ نجمه جابری

8

تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 172-165
حسین شاکری چالشتری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهرام حسین زاده سامانی

9

تاثیر میزان اسیدیته، چربی و ماده خشک بدون چربی شیر بر مقاومت لیستر یا مونوسیتوژنز 4b در برابر امواج مایکروویو

دوره 60، شماره 2، تابستان 1384
رویا فیروزی؛ سید شهرام شکرفروش؛ بهار نیری

10

تغییرات میکروسکوپی، ویژگیهای بافتی و ظرفیت جذب مجدد آب برش‌های سیب خشک شده با روش‌های مختلف

دوره 36، شماره 4، تابستان 1384
غلامرضا عسکری؛ زهرا امام جمعه؛ سید محمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی

11

مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ

دوره 69، شماره 3، تابستان 1393، صفحه 283-290
علی حشمتی؛ جمیله سالار آملی؛ ابولفضل کامکار؛ جلال حسن؛ غلامرضا جاهد



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.