1.

A Novel Approach for Direct Preparation of Hydroxyapatite Nanoparticles from natural source using Microwave

دوره 52، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 110-121
Gholam Reza Khayati؛ Farkhonde Ghanbari Rad

2.

Experimental Investigation of the Influence and Comparison of Microwave and Ultrasonic Waves on Carbonate Rock Wettability

دوره 56، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 341-353
Bardiya Yazdani؛ Amir Hossein Saeedi Dehaghani

3.

Extraction of phenolic compounds from Agrimonia eupatoria using microwave and ultrasound-assisted extraction methods

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 1-8
Ata Moeini؛ Seyed Ali Mortazavi؛ Akram Sharifi

4.

Ultrafast synthesis of hierarchical zeolite FAU by microwave heating

دوره 53، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 127-134
Mohammad Maghsoodlu؛ Mansoor Anbia؛ Esmat Koohsaryan

5.

استخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 293-303
سیدالیاس رزاقی؛ اکبر عرب حسینی؛ محمدحسین کیانمهر؛ فرید شمت

6.

استخراج فایکوسیانین ازجلبک Arthrospira platensis با استفاده از حلال‌ها و روش‌های مختلف

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 183-192
فهیمه شاه حسینی؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ سیدولی حسینی

7.

امکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیم‌پخت کردن شلتوک

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 463-474
سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ داریوش زارع؛ محمدامین نعمت اللهی؛ ناصر صفر رضوی‌زاده

8.

بررسی تأثیر امواج مایکروویو با توا نها و زمان های مختلف روی مراحل زیستی سه گونه آفت انباری

دوره 35، شماره 2، اردیبهشت 1383
فرشته صادقی نسب؛ نورالدین شایسته؛ علی اصغر پورمیرزا؛ چنگیز قبادی

9.

بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 299-304
داود قنبریان؛ ماشاالله ولایی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حمید رضا آقا گل زاده

10.

بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو

دوره 58، شماره 4، بهمن 1382
دکتر سید شهرام شکرفروش؛ دکتر رویا فیروزی؛ دکتر مژگان عباس زاده

11.

بهینه‌سازی فرایند حذف هیدروکربن‌های نفتی از خاک با استفاده از تابش ریزموج و تأثیر آن بر برخی خصوصیات زیستی خاک

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 397-404
محسن سلیمانی؛ نجمه جابری

12.

تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 172-165
حسین شاکری چالشتری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهرام حسین زاده سامانی

13.

تاثیر میزان اسیدیته، چربی و ماده خشک بدون چربی شیر بر مقاومت لیستر یا مونوسیتوژنز 4b در برابر امواج مایکروویو

دوره 60، شماره 2، مرداد 1384
رویا فیروزی؛ سید شهرام شکرفروش؛ بهار نیری

14.

تغییرات میکروسکوپی، ویژگیهای بافتی و ظرفیت جذب مجدد آب برش‌های سیب خشک شده با روش‌های مختلف

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
غلامرضا عسکری؛ زهرا امام جمعه؛ سید محمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی

15.

مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 283-290
علی حشمتی؛ جمیله سالار آملی؛ ابولفضل کامکار؛ جلال حسن؛ غلامرضا جاهد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب