قنبریان, داود, ولایی, ماشاالله, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, آقا گل زاده, حمید رضا. (1396). بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. , 48(2), 299-304. doi: 10.22059/ijbse.2017.62471
داود قنبریان; ماشاالله ولایی; مهدی قاسمی ورنامخواستی; حمید رضا آقا گل زاده. "بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم". , 48, 2, 1396, 299-304. doi: 10.22059/ijbse.2017.62471
قنبریان, داود, ولایی, ماشاالله, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, آقا گل زاده, حمید رضا. (1396). 'بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم', , 48(2), pp. 299-304. doi: 10.22059/ijbse.2017.62471
قنبریان, داود, ولایی, ماشاالله, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, آقا گل زاده, حمید رضا. بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. , 1396; 48(2): 299-304. doi: 10.22059/ijbse.2017.62471


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب