1.

آثار استفاده از پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس ‏‎(Spirulina platensis)‎‏ در جیره بر عملکرد، کیفیت ‏تخم‌مرغ، فولیکول‌های تخمدانی و وضعیت سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار سویه ‏LSL

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 349-359
اسماعیل احمدی نیا؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

2.

اثرات عصاره آویشن باغی و ویتامین E بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و وزن ارگان‌های لنفوئیدی جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اسفند 1400
جمیل حبیبی؛ حسین رضا شهبازی؛ فروغ محمدی

3.

اثرات ناشی از تنش مزمن و حاد بر عملکرد سیستم ایمنی گاوهای شیری

دوره 19، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 19-22
زهرا ندایی فرد

4.

اثر اسانس گیاه سیر بر شاخصه‌های هماتولوژیک فیل‌ماهیان جوان پرورشی

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 209-216
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ عیسی ابراهیمی؛ پرویز زارع

5.

اثر افزودن عصارۀ آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 141-149
ندا فرزانفر؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی‌مهر

6.

اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیره‌ی آغازین بر سلامت و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون گوساله‌های نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 321-328
میثم کنعانی؛ شهریار کارگر؛ محمدجواد ضمیری؛ سید مهدی قریشی

7.

اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 143-153
محمد امیدی زاده؛ فرشید خیری؛ مصطفی فغانی

8.

اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 905-916
زهرا درون؛ سیامک پارسایی؛ مختار خواجوی؛ رضا نقی ها

9.

اثر سطوح مختلف ویتامین Eبر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 3، مهر 1389
رضا وکیلی؛ رضا دلیری

10.

اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 281-290
فائزه عبدی نژاد؛ مهرداد محمدی

11.

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 246-255
رضا ذیلاب؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیر حسین اسماعیلی

12.

اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، دی 1394، صفحه 447-454
پریا اکبری؛ محبوبه قرقانی؛ محمد سعید فریدونی

13.

بررسی اثر زمان حذف مکمل‌های ویتامینی و معدنی بر رشد و عملکرد اقتصادی جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 19-23
محمود حقیقیان رودسری؛ سید مظفر مهدیزاده تکلیمی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ سیده فاطمه موسوی؛ سیدعبدالحسین ابوالقاسمی

14.

بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 151-160
حسن شیرزادی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ علی اکبر مسعودی

15.

بررسی عملکرد و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو حاوی سطوح مختلف مکمل ویتامینی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 39-48
مجید الهیاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

16.

بررسی فعالیت سیستم ایمنی متعاقب استفاده از سیستم‌های مختلف بیان انرژی و اسیدهای آمینه‌ی جیره در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 33-42
پویا یاری؛ اکبر یعقوبفر؛ نادر پاپی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ منصور احمدی

17.

تأثیر اسانسهای رزماری، آویشن، مرزه، ویتامین E و روغنهای گیاهی بر سیستم ایمنی و میکروبیولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 153-166
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

18.

تأثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 293-299
حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

19.

تاثیربتا گلوکان بر رشد، بقاء و کارآیی واکسن ضد استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلای رنگین کمان ‌‌(Onchorhynchus mykiss)‌

دوره 67، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 11-17
مهدی سلطانی؛ مهدی سلطانی؛ غلامرضا شاه حسینی؛ محمود نفیسی بهابادی

20.

تأثیر پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد تولید، کیفیت تخم‌مرغ، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 67، شماره 4، دی 1391، صفحه 313-323
امید افسریان؛ مینا محمدی؛ شهاب قاضی؛ سعید مرادی

21.

تأثیر دانۀ آنیسون (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی‏اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 151-160
الهه رضائی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ مهدی زارعی

22.

تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 595-607
صیفعلی ورمقانی؛ منصور احمدی؛ جعفر پورمنصور؛ هوشنگ جعفری

23.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 235-243
کاضم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل

24.

تاثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت ‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 395-408
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

25.

تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 69-82
صیفعلی ورمقانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ هوشنگ جعفری؛ محمد حسین نعمتی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.