1.

اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 69، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 481-495
سیران خانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق؛ مزدک رازی

2.

بررسی اثرات حفاظتی گیاه رزماری و آویشن در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 جیره غذایی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 82-92
حسن تاسا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو

3.

بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 73، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 149-161
احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ حامد غفاری فارسانی؛ سیده ثریا محمودی؛ فرزانه نوری؛ محسن فرزانه

4.

تاثیر افزودنی منابع مختلف آنتی‌اکسیدانی (ویتامین E، کوآنزیم Q10 و فرم های سلنیوم) جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، زمستان 1400، صفحه 597-611
محمدصادق آراملی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی

5.

تغییرات شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) تغذیه شده با جیره غذایی‌ آلوده به سطوح مختلف سموم آفلاتوکسین ب‌1 و زیرالنون

دوره 74، شماره 1، بهار 1400، صفحه 153-163
سلیمان حسن پور؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی؛ احمد ایمانی

6.

عوارض هیستوپاتولوژیک سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر بافت‌ کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 1، بهار 1400، صفحه 97-106
حامد غفاری فارسانی؛ احمد ایمانی؛ تئو نیوولد؛ کنستانزه پیچ-اشمید؛ کوروش سروی مغانلو


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.