1.

استفاده از شبیه‌سازی تصادفی برای تعیین برنامه به‌گزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی

صفحه 161-170
فاطمه میر؛ محمد رکوعی؛ غلام رضا داشاب؛ هادی فرجی آروق

2.

برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغ‌های بومی استان فارس با روش آماری بیزی

صفحه 171-182
فاطمه جعفری؛ محمد تقی بیگی نصیری؛ جمال فیاضی؛ محمد علی لغوی

3.

ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی

صفحه 183-197
مهشید محمدپناه؛ همایون فرهنگ فر؛ مسلم باشتنی

4.

مطالعه کارایی‌ باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین

صفحه 199-209
جلیل نوری رایگانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ امید مددگار

5.

تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

صفحه 211-221
داریوش خادمی شورمستی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف اللهیان

6.

تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی

صفحه 223-233
مازیار محیطی اصلی؛ معین قناعت پرست رشتی

7.

تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد

صفحه 235-245
سید ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی

8.

تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی

صفحه 247-256
زینب پورآزادی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسن نوروزیان

9.

تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی

صفحه 257-267
حسن صفری؛ اردشیر محیط؛ مازیار محیطی اصلی

10.

بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین

صفحه 269-279
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی

11.

اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی

صفحه 281-290
فائزه عبدی نژاد؛ مهرداد محمدی

12.

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

صفحه 291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

13.

تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین

صفحه 301-309
فرهاد محمدی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ کمال شجاعیان؛ مهران مهری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

14.

تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

صفحه 311-320
سکینه بابایی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ غلام حسین طهماسبی؛ سید ناصر خالقی میران

15.

تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغ‌های تخم گذار

صفحه 321-333
سیده اسماء موسوی؛ سید امیر حسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفیدمزگی

16.

تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی

صفحه 335-345
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی

17.

تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین

صفحه 347-358
مصطفی حاجی لو؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو؛ حمید امانلو

18.

تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون گوسفند

صفحه 359-370
منوره قدوسی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی

19.

اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی

صفحه 371-380
رعنا جهان بین؛ پریسا یزدان شناس؛ مهدی امین افشار؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ حمید ورناصری؛ محمد چمنی؛ محمدحسن نظران؛ محمدرضا بختیاری زاده

20.

کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس

صفحه 381-389
رسول کریمی؛ ملک شاکری؛ مهدی ژندی؛ حسین مروج؛ هانیه بنی کمال؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ مهدی خدایی مطلق

21.

برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس

صفحه 391-401
سامان عباسی؛ مختار علی عباسی؛ علیرضا نوشری

22.

تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

صفحه 403-413
ساحره غریبی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها

23.

صفحات آغازین

صفحه 1-6

24.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-22


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب