1.

بررسی کیفیت گوشت و روغن مصرف شده در ناگت مرغ با استفاده از بینی الکترونیکی و پردازش تصویر

صفحه 1-14
حافظ ازگلی؛ سید سعید محتسبی؛ سلیمان حسین پور؛ محمد حسین پور زرنق

2.

بررسی اثرات زیست محیطی دو مسیر استفاده از ضایعات تولید گوشت مرغ در استان گیلان

صفحه 15-31
شمسی سودمندمقدم؛ محمد شریفی؛ مجید خانعلی؛ هما حسین زاده بندبافها

3.

تشخیص فساد در رب گوجه فرنگی توسط باکتری باسیلوس سوبتیلیس، قارچ پنیسیلیوم و قارچ آسپرژیلوس به کمک بینی الکترونیکی

صفحه 33-47
ساناز صدریان؛ حسین جوادی کیا؛ ناهید عقیلی ناطق؛ لیلا ندرلو؛ روح الله شریفی

4.

پیش‌بینی محتوای رطوبت خروجی محصول شوید از خشک‌کن تسمه نقاله‌ی با جریان هوای گرم به کمک بینایی ماشین

صفحه 49-66
هاوین علی پناهی؛ ناصر بهروزی؛ کاوه ملازاده؛ حسین درویشی

5.

ارزیابی فنی و اقتصادی سه روش برداشت لوبیای قرمز در استان مرکزی

صفحه 67-80
محمود صفری؛ ابوالفضل هدایتی پور؛ سعید ظریف نشاط؛ هومن شریف نسب

6.

اثر پیشخنک کردن با روش دمش هوای سرد بر ماندگاری شوید

صفحه 81-95
مریم رواقی؛ آذرخش عزیزی؛ لیلا بهبهانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب