ازگلی, حافظ, محتسبی, سید سعید, حسین پور, سلیمان, حسین پور زرنق, محمد. (1402). بررسی کیفیت گوشت و روغن مصرف شده در ناگت مرغ با استفاده از بینی الکترونیکی و پردازش تصویر. , 54(2), 1-14. doi: 10.22059/ijbse.2023.363744.665517
حافظ ازگلی; سید سعید محتسبی; سلیمان حسین پور; محمد حسین پور زرنق. "بررسی کیفیت گوشت و روغن مصرف شده در ناگت مرغ با استفاده از بینی الکترونیکی و پردازش تصویر". , 54, 2, 1402, 1-14. doi: 10.22059/ijbse.2023.363744.665517
ازگلی, حافظ, محتسبی, سید سعید, حسین پور, سلیمان, حسین پور زرنق, محمد. (1402). 'بررسی کیفیت گوشت و روغن مصرف شده در ناگت مرغ با استفاده از بینی الکترونیکی و پردازش تصویر', , 54(2), pp. 1-14. doi: 10.22059/ijbse.2023.363744.665517
ازگلی, حافظ, محتسبی, سید سعید, حسین پور, سلیمان, حسین پور زرنق, محمد. بررسی کیفیت گوشت و روغن مصرف شده در ناگت مرغ با استفاده از بینی الکترونیکی و پردازش تصویر. , 1402; 54(2): 1-14. doi: 10.22059/ijbse.2023.363744.665517


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب