1.

بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن چهار رقم زیتون در شرایط آب و هوایی طارم

صفحه 285-294
مهدی شجاعی؛ منصور غلامی

2.

تأثیر تیمار پس از برداشت فنیل‌آلانین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زغال‌اخته طی انبارمانی ‌سرد

صفحه 295-308
سهیلا احمدخانی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری

3.

بررسی نقش وضعیت تغذیه‌‌ای برگ بر شاخص‌‌های فتوسنتزی درخت زیتون

صفحه 309-320
سمیرا واحدی؛ سینا بشارت؛ ناصر دواتگر؛ مهدی طاهری

4.

برهمکنش شوری و سولفات آمونیوم بر رشد و غلظت عناصر غذایی در گیاهان پرتقال والنسیا پیوندشده ‏روی لیمو

صفحه 321-331
مجید رجایی

5.

اثر تغذیه برگی نارنگی ‏‎’‎پیج‎‘‎‏ بر ترکیدگی قبل از برداشت میوه، فعالیت پلی‌گالاکتوروناز و صفات ‏عملکردی

صفحه 333-340
بابک عدولی؛ بیژن مرادی؛ مرتضی گل محمدی

6.

ارزیابی میزان تحمل به یخ‌زدگی پنیرباد (‏Withania coagulans Dun‏) تحت شرایط کنترل‌شده

صفحه 341-350
طیبه زنده دل؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ مریم تاتاری

7.

تهیه سازه برای ایجاد مقاومت همزمان به سه ویروس ‏PLRV، ‏PVX‏ و ‏CMV‏ در سیب زمینی از طریق ‏RNA Silencing

صفحه 351-369
مونا بردبار؛ رضا درویش زاده؛ مقصود پژوهنده

8.

ارزیابی اثر گرد و غبار بر ترکیبات شیمیایی میوه خرمای مضافتی (مطالعه موردی منطقه سراوان)‏

صفحه 371-379
محمد عثمان امرا؛ محمود رمرودی؛ علیرضا راشکی؛ محمد گلوی؛ میترا جباری

9.

بررسی خصوصیات ریخت‌شناسی و شاخص‌های عملکردی در گیاه شاهدانه (‏Cannabis sativa L.‎‏) ‏به‌وسیله آزمون پایداری

صفحه 381-390
مهناز عبدالهی؛ فاطمه سفیدکن؛ محسن کلاگری؛ امیر موسوی

10.

ارزیابی غلظت عناصر مغذی و شاخص‌های فتوسنتزی برگ سیب تحت مدیریت خاک و کوددهی ‏مختلف

صفحه 391-404
روح اله علی؛ سیامک کلانتری؛ سید محمود سمر؛ حسین صفّاری

11.

تأثیر‎پذیری سرخارگل (‏Echinacea purpurea L. Moench‏) از الیسیتورهای اسیدسالیسیلیک و ‏متیل‎جاسمونات با پایش صفات مورفوفیزیولوژیک

صفحه 405-422
محمود محبی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ عزیزاله خیری؛ جلال صبا

12.

اثر باکتری‌های محرک رشد در مقاومت به تنش شوری گیاه کلم زینتی رقم کاموم ‏(‏Brassica oleraceae L.‎‏)‏

صفحه 423-438
میترا اعلایی؛ فهیمه صالحی؛ مرتضی بهرامی؛ محسن ثانی خانی

13.

تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید گلوتامیک بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون ‏در شرایط هیدروپونیک

صفحه 439-452
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

14.

بررسی کنترل ژنتیکی عادت رشد در نتاج حاصل از تلاقی کدو خورشتی و کدو پوست تخم کاغذی با ‏استفاده از تجزیه میانگین نسل‌ها

صفحه 453-464
سیما داودی؛ جمالعلی الفتی؛ بابک ربیعی؛ عاطفه صبوری؛ غفار کیانی

15.

ارزیابی تنوع ژنتیکی فندق با استفاده از نشانگر ‏ISSR‏ و رتروترانسپوزون در منطقه املش

صفحه 465-477
مریم یوسفی؛ محمد محسن زاده گلفزانی؛ حبیب ا... سمیع زاده

16.

اثر موقعیت میوه در تاج درخت و محلول‌پاشی پتاسیم و کلسیم بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی پرتقال ‏تامسون‏ناول

صفحه 479-491
طاهره رئیسی؛ جواد فتاحی مقدم

17.

روند تغییرات کربوهیدرات‌ها و تأثیر نفتالین استیک اسید برعملکرد و تناوب باردهی نارنگی انشوی ‏میاگاوا (‏Citrus unshiu cv. Miyagawa‏)‏

صفحه 493-507
علی اسدی کنگرشاهی؛ نگین اخلاقی امیری

18.

بررسی تاثیر تنک شیمیایی و فیزیکی بر برخی خصوصیت‌های خوشه انگور یاقوتی

صفحه 509-520
منصور فاضلی رستم پور

19.

تاثیر دو گونه قارچ مایکوریزا بر جذب یونی و ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گلوکسینا ‏‏(‏Sinningia speciosa (Lodd.) Hiern.‎‏)‏

صفحه 521-530
محمد موذنی؛ سعید ریزی؛ مسعود قاسمی قهساره

20.

تأثیر کم‌آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف آب در برخی رقم‌های سیب‌زمینی ‏‏(‏Solanum tuberosum L.‎‏) حاصل از تلاقی دای الل‏

صفحه 531-542
قاسم رحیمی؛ محمد رضا حسندخت؛ داود حسن پناه؛ امیر موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب