1.

Effect of Phenological Stages on Essential Oil Content, Composition and Rosmarinic Acid in Rosmarinus officinalis L.

دوره 4، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 251-258
Kianoush Hassanzadeh؛ Sasan Aliniaeifard؛ Mohammad Mehdi Farzinia؛ Madeh Ahmadi

2.

Effect of sumac (Rhus coriaria) and rosemary (Rosmarinus officinalis) water extracts on microbial growth changes in ground beef meat

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 127-132
Farnaz Naseri Khalkhali؛ Maliheh Rahati Noveir

3.

The Chemical Composition and Antibacterial Effect of Essential Oils of Rosemary and Basil in Milk

دوره 19، شماره 3، مهر 2025، صفحه 539-548
Reza Rahchamani؛ Saman Zarooni؛ Matia Sadat Borhani

4.

اثر چهار اسانس برگ اکالیپتوس، گل اکالیپتوس، برگ رزماری و برگ نعنا بر تفریخ تخم و طول دوره لاروی سوسک چهار نقطه‌ای حبوبات

دوره 51، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 121-128
اعظم امیری

5.

اثر دورکنندگی سه اسانس گیاهی روی کنه تارتن دولکه¬ای Tetranychus urticae

دوره 44، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 103-112
حمید رضا صراف معیری؛ فاطمه پیرایش فر؛ اورنگ کاوسی

6.

اثر نظام های مختلف کوددهی (زیستی و نانو زیستی) بر رشد، غلظت عناصر، عملکرد پیکره رویشی و اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis L.) تحت تنش خشکی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 67-86
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری؛ محمود رمرودی

7.

ارزیابی سمیت تنفسی و اثر رفتاری اسانس نعنا و رزماری در سوسک چهار نقطه‌ای حبوبات

دوره 51، شماره 2، دی 1399، صفحه 161-169
اعظم امیری؛ فائزه باقری

8.

برآورد نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک‌جزئی و دو‌جزئی رزماری (.Rosmarinus officinalis L) در اقلیم نیمه‌خشک

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 33-43
هوشنگ قمرنیا؛ سجاد امیری؛ محمود خرمی وفا

9.

بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 469-485
رضا فرهمندفر؛ سینا مولائی

10.

تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c)

دوره 77، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 69-81
مریم نارویی؛ دارا باقری؛ امین اوجی فرد؛ حسن حبیبی

11.

تاثیر افزودن پودر برگ رزماری به جیره خروس روی فراسنجه‌های منی و نرخ آسیب DNA تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 237-246
طیبه امیدوار؛ سعید محمدزاده؛ مسیب امیری

12.

تاثیرگیاه دارویی رزماری بر عملکرد رشد، ویژگی‌های لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 4، دی 1396، صفحه 425-434
محمد سفلایی شهربابک؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

13.

مقایسه اثر عصاره رزماری، آویشن، بره موم، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی، میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 245-253
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری؛ سکینه بابایی

14.

مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 685-696
عباس عاشوری؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود طاهر؛ علیرضا بهنامی فر






سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب