نارویی, مریم, باقری, دارا, اوجی فرد, امین, حبیبی, حسن. (1403). تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c). , 77(1), 69-81. doi: 10.22059/jfisheries.2024.353478.1361
مریم نارویی; دارا باقری; امین اوجی فرد; حسن حبیبی. "تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c)". , 77, 1, 1403, 69-81. doi: 10.22059/jfisheries.2024.353478.1361
نارویی, مریم, باقری, دارا, اوجی فرد, امین, حبیبی, حسن. (1403). 'تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c)', , 77(1), pp. 69-81. doi: 10.22059/jfisheries.2024.353478.1361
نارویی, مریم, باقری, دارا, اوجی فرد, امین, حبیبی, حسن. تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c). , 1403; 77(1): 69-81. doi: 10.22059/jfisheries.2024.353478.1361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب