1.

Antioxidant Potential of Eugenia caryophyllus, Satureja hortensis and Artemisia dracunculus Essential Oils in Grape Seed Oil

دوره 13، شماره 2، تابستان 2019، صفحه 217-227
Maryam Azizkhani؛ Shiva Puramin

2.

اثرات مکمل غذایی رنگدانه آستازانتین بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)

دوره 74، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 363-374
محمد اتفاق دوست؛ حمید نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار

3.

اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، بهار 1397، صفحه 119-128
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی

4.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

5.

اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 701-711
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار

6.

ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان (‏Ocimum basilicum L.‎‏) در واکنش ‏به اسید فولویک و کود کامل (‏NPK‏)‏

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 791-802
محمد حسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی خیاط؛ مهدی جهانی

7.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا

دوره 74، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 187-197
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

8.

تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ‌های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد

دوره 68، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 233-240
اشکان جبلی جوان؛ مرتضی صابری؛ عباس جواهری وایقان؛ سحر غفاری خلیق؛ هیدخت رضاییان؛ نرگس نجابت

9.

تأثیر ترکیبات گاما آمینوبوتریک اسید، هیومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر برخی از پاسخ‌های ‏مورفوفیزیولوژیکی و ویژگی آنتی اکسیدانی گیاه پروانش ‏Catharanthus roseus L. (G.DON).‎‏ ‏

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 993-1008
الهه بیانلو؛ میترا اعلایی؛ محسن ثانی خانی

10.

تعیین میزان ترکیبات فنولی، فعالیتهای آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عسل سبلان

دوره 72، شماره 1، بهار 1396، صفحه 53-61
ابوالفضل کامکار؛ سارا خدابخشیان

11.

فعالیت آنتی اکسیدانی پنج گونه بومی جنس سالویا

دوره 3، شماره 1، بهار 1380، صفحه 61-62
مایکل اچ گوردون؛ پروین زندی

12.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال

دوره 72، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 363-374
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میر دار هریجانی؛ فاطمه حدادی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.