تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,773 |
تعداد مقالات | 63,281 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,920,710 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 81,997,354 |
1. | Diverse postharvest responses of tomato fruits at different maturity stages to hot water treatment | |||
دوره 2، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 67-74 | ||||
Siamak Kalantari؛ Mohsen Hatami؛ Mojtaba Delshad | ||||
2. | Effect of Low Temperature on Postharvest Behaviors of Oyster Mushroom (Pleurotus spp.) | |||
دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 213-225 | ||||
Md. Saidee Rahman؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman | ||||
3. | Effect of Pre-Harvest Salicylic Acid and Iron Treatments on Postharvest Quality of Peach Fruits | |||
دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 187-198 | ||||
Hamed Shokri Heydari؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Babalar؛ Taha Ranjbar Malidarreh؛ Ahmad Ahmadi | ||||
4. | Effect of Storage Temperature and Packaging Material on Shelf Life of Thornless Blackberry | |||
دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 265-275 | ||||
Mehdi Hadadinejad؛ Kamran Ghasemi؛ Amir Ali Mohammadi | ||||
5. | Effects of Different Concentrations of Chitosan on Shelf Life and Quality of Banana Fruit | |||
دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 1-12 | ||||
Tareque Aziz؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman | ||||
6. | Effects of Intermittent Warming and Prestorage Treatments (Hot Water, Salicylic Acid, Calcium Chloride) on Postharvest Life of Pomegranate Fruit cv. ‘Shishe-Kab’ during Long-Term Cold Storage | |||
دوره 1، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 43-51 | ||||
Farid Moradinezhad؛ Mehdi Khayyat | ||||
7. | Effects of Packaging and Low Temperature on Shelf Life and Quality of Litchi | |||
دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 103-118 | ||||
Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman؛ Md. Kamrul Hassan | ||||
8. | اثر تیمار غوطهوری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوهی کیوی | |||
دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 33-41 | ||||
جواد فتاحی مقدم؛ محمدفاضل حلاجی ثانی؛ مازیار فقیه نصیری؛ حسین طاهری | ||||
9. | اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta) | |||
دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 211-216 | ||||
عبدالحسین ابوطالبی؛ بهنام بهروزنام؛ زهرا پشنگه | ||||
10. | اثر محلولپاشی قبل از برداشت آهن و سالیسیلیکاسید بر برخی خصوصیات انبارمانی آلو رقم خاکی (Prunus salicina cv. Flavor supreme pluot) در دو دمای سردخانه | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 85-98 | ||||
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی | ||||
11. | ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک | |||
دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسمنژاد؛ میثم احمدی | ||||
12. | تأثیر بالشتکهای جاذب اتیلن در شرایط بستهبندی اتمسفر تغییریافته بر عمر قفسهای میوه خرما رقم برحی | |||
دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 231-241 | ||||
زهرا کرمی جمور؛ سیدمحمدحسن مرتضوی؛ احمد مستعان | ||||
13. | تأثیر تیمار آب گرم و بستهبندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری | |||
دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1001-1015 | ||||
فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی | ||||
14. | تأثیر محلول پاشی تاج درخت با سدیم سلنات بر غنی سازی زیستی سلنیوم و حفظ کیفیت میوه سیب ’استارکینگ دلیشس‘ در طول دوره انبارمانی | |||
دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 501-514 | ||||
شیدا محبی؛ مصباح بابالار؛ ذدبیح اله زمانی؛ محمدعلی عسکری | ||||
15. | قابلیت بیوکنترلی برخی اسانسهای گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب | |||
دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 77-86 | ||||
آیت طاهری دهکردی؛ معین خجسته؛ عزیزاله خندان میرکوهی | ||||
|