1.

Diverse Postharvest Responses of Tomato Fruits at Different Maturity Stages to Hot Water Treatment

دوره 2، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 67-74
Siamak Kalantari؛ Mohsen Hatami؛ Mojtaba Delshad

2.

Effect of Low Temperature on Postharvest Behaviors of Oyster Mushroom (Pleurotus spp.)

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 213-225
Md. Saidee Rahman؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman

3.

Effect of Pre-Harvest Salicylic Acid and Iron Treatments on Postharvest Quality of Peach Fruits

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 187-198
Hamed Shokri Heydari؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Babalar؛ Taha Ranjbar Malidarreh؛ Ahmad Ahmadi

4.

Effect of Storage Temperature and Packaging Material on Shelf Life of Thornless Blackberry

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 265-275
Mehdi Hadadinejad؛ Kamran Ghasemi؛ Amir Ali Mohammadi

5.

Effects of Different Concentrations of Chitosan on Shelf Life and Quality of Banana Fruit

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 1-12
Tareque Aziz؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman

6.

Effects of Intermittent Warming and Prestorage Treatments (Hot Water, Salicylic Acid, Calcium Chloride) on Postharvest Life of Pomegranate Fruit cv. ‘Shishe-Kab’ During Long-Term Cold Storage

دوره 1، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 43-51
Farid Moradinezhad؛ Mehdi Khayyat

7.

Effects of Packaging and Low Temperature on Shelf Life and Quality of Litchi

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 103-118
Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman؛ Md. Kamrul Hassan

8.

Impact of Rhodopseudomonas palustris on Fruit Yield and Quality of ‘Keitt’ Mango

دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 381-390
Jaynne de Oliveira Siqueira Lino؛ Adriana da Silva Santos؛ Lucas Henrique Maciel؛ Maiara Tatiane Lima Silva؛ Antonio Gustavo de Luna Souto؛ Jaciele Beserra de Lira؛ Italo HL Cavalcante

9.

اثر تیمار غوطه‌وری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوه‌ی کیوی

دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 33-41
جواد فتاحی مقدم؛ محمدفاضل حلاجی ثانی؛ مازیار فقیه نصیری؛ حسین طاهری

10.

اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 211-216
عبدالحسین ابوطالبی؛ بهنام بهروزنام؛ زهرا پشنگه

11.

اثر محلول‌‌پاشی قبل از برداشت آهن و سالیسیلیک‌اسید بر‎ ‎برخی خصوصیات انبارمانی آلو رقم خاکی ‏‏(‏Prunus salicina cv. Flavor supreme pluot‏) در دو دمای سردخانه‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 85-98
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی

12.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

13.

بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیل‌آمینوپورین و ترکیبات آنتی‌ باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگ‌های بریده گل اختر (Canna indica)

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 643-660
فاطمه عاقبتی؛ وحیدرضا صفاری؛ همایون فرهمند

14.

تأثیر بالشتک‌های جاذب اتیلن در شرایط بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته بر عمر قفسه‌ای میوه خرما رقم برحی

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 231-241
زهرا کرمی جمور؛ سیدمحمدحسن مرتضوی؛ احمد مستعان

15.

تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1001-1015
فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی

16.

تأثیر محلول پاشی تاج درخت با سدیم سلنات بر غنی سازی زیستی سلنیوم و حفظ کیفیت میوه سیب ’استارکینگ دلیشس‘ در طول دوره انبارمانی

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 501-514
شیدا محبی؛ مصباح بابالار؛ ذدبیح اله زمانی؛ محمدعلی عسکری

17.

قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب

دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 77-86
آیت طاهری دهکردی؛ معین خجسته؛ عزیزاله خندان میرکوهی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب