1.

Calyx Biochemical Changes and Possibility of Reducing Thomson Orange June Drop by Nutrition Elements and Growth Regulators

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 179-186
Negin Akhlaghi Amiri؛ Ali Asadi Kangarshahi؛ Kazem Arzani؛ Mohsen Barzegar

2.

Effect of Cycocel and Uniconazole on Some Morphological and Biochemical Properties of Zinnia

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 81-91
ٍٍEbrahim Alami؛ Mahnaz Karimi

3.

Influences of Brassinosteroide and Hot Water on Postharvest Enzyme Activity and Lipid Peroxidaion of Lime (Citrus aurantifolia L.) Fruit During Storage at Cold Temperature

دوره 4، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 57-65
Soheila Mohammadrezakhani؛ Zahra Pakkish

4.

The effect of bicarbonate on iron (Fe) and zinc (Zn) uptakes by soybean varieties

دوره 22، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 145-155
B. Motesharezadeh؛ A. Hesam-Arefi؛ Gh. R. Savaghebi

5.

اثر تابش اشعه فرابنفش C بر برخی ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسایشی در پوست حبه انگور رقم بیدانه سفید

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 457-472
احسان رنجبران؛ منصور غلامی

6.

اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 117-136
فاطمه ناظوری؛ مهلا خوشحالی؛ حدیث اقبالی؛ علیرضا طالبی زاده

7.

اثر کاربرد زئولیت و محلول پاشی سلنیم در شرایط تنش کم آبی بر روابط آبی و آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه دارویی کدو پوست کاغذی

دوره 14، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 67-81
معصومه نعیمی؛ غلام علی اکبری؛ امیر حسین شیرانی راد؛ طاهره حسنلو؛ غلام عباس اکبری

8.

اثر کربوهیدرات غیر نشاسته‌ای جیره‌های مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژن‌های انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 429-440
اکبر یعقوبفر؛ مجید کلانتر؛ فریبرز خواجعلی

9.

اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 469-479
پارمیس زاهدی مقدم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

10.

ارزیابی واکنش‌های بیوشیمیایی رقم‌های بادام ’شاهرود 12‘، ’تونو‘ و ژنوتیپ ’16-1‘ پیوند شده روی پایه GF677 تحت تنش شوری

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 371-381
علی مومن پور؛ داود بخشی؛ علی ایمانی

11.

بررسی اثر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز استخراج‌شده از بخش قدامی رودة ماهی قزل‎آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 389-397
نرگس انوشه؛ سید ولی حسینی؛ رسول مدنی؛ عباس زمانی؛ فریبا گلچین‎فر

12.

بررسی پاسخ‌های آنتی اکسیداسیونی برای ریشه یک موتانت برنج تحت تنش شوری در مرحله گیاهچه‌ای

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-14
مریم فروغ؛ سعید نواب پور؛ اسماعیل ابراهیمی؛ علی اکبر عبادی؛ داود کیانی

13.

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجالۀ پنبه‌دانه در جیرۀ برۀ ‌پرواری بر گوارش‌ و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 549-558
الهام کریمی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

14.

بررسی تأثیر پرایمینگ بذر بر شاخص های مختلف سبزشدن و آنزیم‌های پراکسیداز و کاتالاز در ارقام مختلف گندم (Triticum aestivum)

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 437-449
مسلم حیدری؛ مهرداد چائی چی

15.

پیامد کاربرد بیوچار اصلاح شده با گوگرد بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی خاک

دوره 52، شماره 9، آذر 1400، صفحه 2333-2344
اکبر کریمی؛ عبدالامیر معزی؛ مصطفی چرم؛ نعیمه عنایتی ضمیر

16.

تأثیر پودر دانه‌های رازیانه (Foeniculum vulgare) و زیره (Carum carvi) و مخمرها بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت تک‌یاختگان و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبۀ‌ گوسفند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 399-410
صغری درخشان نیا؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ مهرداد تقی زاده

17.

تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 403-418
علی محمد هوشمندی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری

18.

تأثیر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 223-233
اکبر یعقوبفر؛ رضوان یعقوب فر؛ احسان زارع بنادکوکی

19.

تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیت‌های میکروبی، آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراورده‌‌های تخمیر برون‌تنی شکمبه‌ای در گوسفند

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 357-373
مصطفی اکبری علایی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان

20.

تأثیر نانوذرات نقره، نیکل، روی و روی- مس بر جوانه زنی، استقرار و فعالیت آنزیمی بذر گیاه یونجه

دوره 45، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 107-118
فاطمه رمضانی؛ علی شایان فر؛ رضا توکل افشاری؛ کرامت اله رضایی

21.

تاثیر کنجاله سویای عمل آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 خرداد 1402
معصومه نوروزی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

22.

تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 319-328
نرگس انوشه؛ رسول مدنی؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی؛ تارا امامی

23.

تکوین لوله گوارش با اشاره ویژه بر ظرفیت پروتئازهای اسیدی و قلیایی در لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 255-272
سمیرا ناظم رعایا؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ راضیه یزدانپرست؛ حمید فرحمند؛ آناهیتا رضائی

24.

کنترل بیولوژیک نماتد Meloidogyne javanica توسط جدایه Trichoderma harzianum و بررسی تغییرات فعالیت آنزیم پراکسیداز در گوجه فرنگی

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
حسن ملکی زیارتی؛ نواز اله صاحبانی؛ کامران رهنما

25.

مطالعه فعالیت اینورتازها و غلظت کربوهیدرات‌های محلول در مراحل نموی چند گونه گل‌جالیز در گوجه‌فرنگی

دوره 49، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 71-79
زهرا فرخی؛ حسن علیزاده؛ هوشنگ علیزاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب