هوشمندی, علی محمد, یعقوبفر, اکبر, بوجارپور, محمد, سالاری, سمیه. (1397). تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی. , 73(4), 403-418. doi: 10.22059/jvr.2018.142263.2429
علی محمد هوشمندی; اکبر یعقوبفر; محمد بوجارپور; سمیه سالاری. "تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی". , 73, 4, 1397, 403-418. doi: 10.22059/jvr.2018.142263.2429
هوشمندی, علی محمد, یعقوبفر, اکبر, بوجارپور, محمد, سالاری, سمیه. (1397). 'تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی', , 73(4), pp. 403-418. doi: 10.22059/jvr.2018.142263.2429
هوشمندی, علی محمد, یعقوبفر, اکبر, بوجارپور, محمد, سالاری, سمیه. تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی. , 1397; 73(4): 403-418. doi: 10.22059/jvr.2018.142263.2429


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب