1.

Food Intake Regulation in Birds: the Role of Neurotransmitters and Hormones

دوره 14، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 99-115
Mohammad Shojaei؛ Alireza Yousefi؛ Morteza Zendehdel؛ Mina Khodadadi

2.

اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 751-764
مسعود نوروزی دیارجان؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محسن دانش مسگران

3.

اثرات جایگزینی منبع نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، فراسنجه‌های خونی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 438-448
سید احمد موسوی سید علی کیا؛ اسدالله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده؛ غلامحسین ایراجیان

4.

اثر افودن منابع چربی در شیر برعملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-189
محمد علی آهنگرانی؛ محمد رضا دهقانی؛ عباسعلی ناصریان

5.

اثر دگزامتازون بر میزان رشد، ضریب تبدیل خوراک و ترکیب لاشه د رخوکچه هندی

دوره 32، شماره 3، خرداد 1380
احمد زارع شحنه؛ هدی جواهری بار فروش؛ سیدرضا میرائی آشتیانی؛ علی نیکخواه

6.

اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 131-142
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ علی آقائی؛ محمد نوشاد

7.

اثر یونجه‌خشک به‌عنوان جاذب پساب بر کیفیت و تولید پساب در ذرت سیلوشده و عملکرد گاوهای شیرده

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 459-468
جابر خانی؛ علی‌ اکبر خادم؛ علی اسدی الموتی؛ محسن صحرایی بلوردی

8.

ارزیابی فراسنجه های عملکرد، وزن اندام های داخلی و برخی پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی از طریق مکمل‌سازی سولفات آهن در دوره های مختلف تغذیه ای

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 57-68
محمد بهروزلک؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ عباس نیکو

9.

ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 193-207
مهدی وفای واله؛ ناهید کریمی زندی؛ مهدیه نجم الدینی

10.

برآورد پارامتر‌های ژنتیکی صفات افزایش وزن بدن و بازده مصرف خوراک در بلدرچین ژاپنی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 9-22
مژده محمودی زرندی؛ محمد رکوعی؛ مهدی وفای واله؛ علی مقصودی

11.

بررسی تأثیر جیره‌های غنی از اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پروفایل اسیدهای چرب زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار تحت تنش فیزیولوژیک

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 398-407
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده

12.

بررسی تأثیر ساختار فیزیکی خوراک و تراکم، بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های رفتاری با استفاده از ‏پردازش تصویر در جوجه‌های گوشتی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 141-152
فرشید جمالپور؛ سمیه سالاری؛ سامان آبادانان مهدی زاده

13.

تأثیر استفاده از روغن هسته انار در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و عملکرد بره‌های پرواری

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 491-500
علیرضا کرمپور؛ فرخ کفیل زاده

14.

تأثیر پودر دارچین، زردچوبه و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریخت‌شناسی روده و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 141-150
علی محمد سلیمیان؛ سیدعلی تبعیدیان؛ حسین ایراندوست

15.

تأثیر تغذیه سیلاژ آرتیچوک بر مصرف خوراک، گوارش‌پذیری و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 257-268
نادر پاپی

16.

تأثیر منابع گوناگون روی بر عملکرد، غلظت مواد معدنی و فراسنجه‏های خون بره زندی

دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 109-115
مختار ملاکی؛ محمد علی نوروزیان؛ علی‌اکبر خادم

17.

مقایسه اثر رژیمهای مختلف غذایی بر پاسخ ایمنی همورال و ترکیب اسیدهای چرب کبدی بدنبال چالش التهابی در جوجه های گوشتی سویه 2000 و 1957

دوره 33، شماره 4، تیر 1381
مهران ترکی؛ جواد آرشامی؛ داگلاس کورور

18.

نقش هورمون ها در مصرف خوراک

دوره 18، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 27-29
نسیبه ایدر



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.