1.

اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 211-216
عبدالحسین ابوطالبی؛ بهنام بهروزنام؛ زهرا پشنگه

2.

اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 389-401
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی

3.

اثر هگزانال، اسانس شمعدانی عطری - روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه روی انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 889-901
محمد سیاری؛ مریم شعبانلو؛ علی عزیزی

4.

ارزیابی تنوع گیاهان و بی‌مهرگان خاک‌زی در مرحله‌های تحولی تودۀ طبیعی راش، جنگل هفت‌خال در شرق مازندران

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 185-197
شیرزاد محمدنژاد کیاسری؛ خسرو ثاقب طالبی؛ رامین رحمانی؛ دینا داستانگو

5.

ارزیابی سه بعدی پوسیدگی در چوب بلوط با بهره‌گیری از روش غیرمخرب اولتراسونیک

دوره 61، شماره 4، فروردین 1388
سعید کاظمی‌نجفی؛ سارا نجاری؛ کامبیز پورطهماسی؛ علی‌نقی کریمی

6.

کنترل پس از برداشت کپک سبز در پرتقال ارقام یافا و خونی با استفاده از بی‏کربنات سدیم

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 487-495
حسن صدرنیا؛ اسماعیل یامپی؛ محمد حسین آق خانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب