1.

اثر تنش خشکی و مصرف کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب‌زمینی (مطالعه موردی استان اصفهان)

دوره 52، شماره 2، اردیبهشت 1400، صفحه 483-495
مجتبی یحیی آبادی؛ محسن دهقانی

2.

اثر کود شیمیایی اوره و کودهای آلی و زیستی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی و برخی از ویژگی‌های خاک در کشت زعفران

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 345-356
اعظم فعلی؛ سعیده ملکی فراهانی؛ حسین بشارتی

3.

ارزیابی اثر مقادیر مختلف اصلاح کننده های طبیعی و مصنوعی خاک بر عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه گندم

دوره 49، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 673-682
سجاد عظیمی؛ مجتبی خوش روش؛ عبداله درزی نفت چالی؛ میثم عابدین پور

4.

ارزیابی تأثیر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد مادۀ خشک و کمیت و کیفیت اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) در منطقۀ فیروزکوه

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 197-209
پرنیا عاشقی؛ محمد تقی درزی؛ محمدرضا حاج سید هادی

5.

ارزیابی کارایی مصرف نور در کشت مخلوط ذرت با لوبیا تحت تأثیر کودهای زیستی و آلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 بهمن 1399
رضا فاطمی دوین؛ سیدمحمدباقر حسینی؛ حسین مقدم؛ بابک متشرع زاده

6.

استفاده از ورمی کمپوست در تولید خاک پوششی برای پرورش قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus )

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 377-382
فاتح رسولی؛ غلامعلی پیوست؛ جمالعلی الفتی؛ سید محمدرضا احتشامی

7.

بررسی تأثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH ، نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی

دوره 35، شماره 52، زمستان 1388
روح الله رستمی؛ امیر نبئی؛ اکبر اسلامی؛ حسین نجفی صالح

8.

بررسی غلظت فلزات سنگین در فرآیند ورمی کمپوست تولید شده از پوست نرم پسته، لجن فعال فاضلاب شهری و ضایعات کمپوست قارچ

دوره 43، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 391-400
الهام السادات احمدی موسوی؛ سید احمد عطائی

9.

بررسی میزان مقاومت و پالایندگی کلم زینتی به فلزهای سنگین در فرآیند مراحل رشد

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 953-963
مینا تقی زاده؛ امید صادقی

10.

بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها

دوره 69، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 496-505
مهران مسلمی؛ غلامرضا رفیعی؛ هادی پورباقر؛ آرش جوانشیرخوئی

11.

پاسخ های رشدی و بیوشیمیایی گیاه زینتی گل جعفری به کاربرد اصلاح‌کننده‌های آلی در یک خاک آلوده به میعانات گازی

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 319-332
طاهره صدیقی شیری؛ ملک حسین شهریاری؛ محمد هدایت؛ شهریار عصفوری

12.

تأثیر کاربرد توام کودهای شیمیایی و ارگانیک بر خصوصیات شیمیایی گیاه و خاک در کشت جو در شرایط کم‌آبیاری

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 61-74
سعیده ملکی فراهانی؛ داریوش مظاهری؛ محمدرضا چائی چی

13.

تأثیر کودهای آلی و قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد سرشاخه و موسیلاژ گاوزبان (Borago officinalis)

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 561-570
زهرا شهبازی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ هوشنگ فرجی

14.

تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr)

دوره 41، شماره 1، تابستان 1389
آلاله متقیان؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان

15.

تأثیر ورمی کمپوست و کود شیمیایی اوره بر تغییرات ماهانۀ رواناب در مقیاس کرت

دوره 4، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1061-1070
مریم رضایی پاشا؛ کاکا شاهدی؛ قربان وهاب‌زاده؛ عطااله کاویان؛ مهدی قاجار؛ پاسکال جوکئت



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.