متقیان, آلاله, پیردشتی, همت اله, بهمنیار, محمدعلی, عباسیان, ارسطو. (1389). تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr). , 41(1), -.
آلاله متقیان; همت اله پیردشتی; محمدعلی بهمنیار; ارسطو عباسیان. "تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr)". , 41, 1, 1389, -.
متقیان, آلاله, پیردشتی, همت اله, بهمنیار, محمدعلی, عباسیان, ارسطو. (1389). 'تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr)', , 41(1), pp. -.
متقیان, آلاله, پیردشتی, همت اله, بهمنیار, محمدعلی, عباسیان, ارسطو. تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr). , 1389; 41(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب