1.

Effect of extraction rate on rheological properties of wheat flour

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 27-32
Vahideh Moradi؛ Babak Ghiassi Tarzi؛ Mehdi Farhoodi؛ Amir Fallah

2.

Enhancing Mid-Temperature Performance of Calcareous Mineral Filler Percentage in Asphalt Mastic for Asphalt Materials

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 اسفند 1403
Sajad Rezaei؛ mohammad mehdi khabiri؛ Rajiv kumar؛ Elahe Faghani Ahangari

3.

Microscopic modeling of the rheological behavior of honey

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 53-57
Olubukola Adebowale Akangbe؛ John Uju Nwalor؛ Olufunmilayo Oyenike Oyewale

4.

Physico-chemical and rheological properties of sage seed gum extracted by dry method in comparison with the conventional method

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 34-42
Ahmad Reza Hosseini؛ Seyed Mohammad Ali Razavi

5.

Potential Evaluation and Optimization of Natural Biopolymers in Water-Based Drilling Mud

دوره 52، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 1-12
Akeem Olatunde Arinkoola؛ Salawudeen Taofeeq Olakelan؛ Salam Kolapo؛ Jimoh Monsurat Omoloa؛ Azeez Olatunji Gafar

6.

Rheological Study of Asphalt Modified with Recycled Tire Rubber Under Different Aging Conditions

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 خرداد 1404
Ignacio Zapata Ferrero؛ Agustina Gelsi؛ Pablo Cabrera؛ Julián Rivera؛ Gerardo Botasso

7.

Stability of Self-Consolidating Concrete Containing Different Viscosity Modifiers

دوره 52، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 245-263
Ahmad Mechaymech؛ Joseph Assaad

8.

The investigation of probiotics viability, physicochemical and rheological properties of a probiotic dessert based on sesame paste (Tahini)

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 105-111
Fatemeh Khaji؛ Zeinab E. Mousavi؛ Hossein Kiani؛ Sayed Hadi Razavi

9.

The Rheology Behavior of Aramid and Cellulose Nanowhisker Suspensions

دوره 56، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 193-201
Amir Kaveh؛ Omid Moeini-Jazani؛ Morteza Ahmadi Lashaki؛ Mehrzad Mortezaee؛ Mohammad Razavi Zadeh

10.

ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 415-423
حمیده فریدی؛ ابراهیم احمدی

11.

بررسی اثر همگن کردن و پایدار کننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامه‌ای

دوره 38، شماره 2، آذر 1386
سارا سهراب وندی؛ محمدعلی موسوی؛ محمدرضا احسانی؛ زهرا امام جمعه؛ امیر مرتضویان

12.

تأثیر خشک‌کردن با روش‏های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی‏های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon)

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 175-184
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد






سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب