1.

Effect of extraction rate on rheological properties of wheat flour

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 2018، صفحه 27-32
Vahideh Moradi؛ Babak Ghiassi Tarzi؛ Mehdi Farhoodi؛ Amir Fallah

2.

Potential Evaluation and Optimization of Natural Biopolymers in Water-Based Drilling Mud

دوره 52، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 1-12
Akeem Olatunde Arinkoola؛ Salawudeen Taofeeq Olakelan؛ Salam Kolapo؛ Jimoh Monsurat Omoloa؛ Azeez Olatunji Gafar

3.

Stability of Self-Consolidating Concrete Containing Different Viscosity Modifiers

دوره 52، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 245-263
Ahmad Mechaymech؛ Joseph Assaad

4.

ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 415-423
حمیده فریدی؛ ابراهیم احمدی

5.

بررسی اثر همگن کردن و پایدار کننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامه‌ای

دوره 38، شماره 2، پاییز 1386
سارا سهراب وندی؛ محمدعلی موسوی؛ محمدرضا احسانی؛ زهرا امام جمعه؛ امیر مرتضویان

6.

تأثیر خشک‌کردن با روش‏های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی‏های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon)

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 175-184
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.