تعداد نشریات | 157 |
تعداد شمارهها | 6,057 |
تعداد مقالات | 66,193 |
تعداد مشاهده مقاله | 111,619,823 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 86,242,642 |
1. | اثر تنش رطوبتی و محلول پاشی کود مایع آلی زرگرین بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 مهر 1402 | ||||
مریم زاهدی فر؛ سید علی اکبر موسوی؛ آرش ارشادی؛ ادریس گویلی کیلانه | ||||
2. | اثر فرآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخشهای پروتئینی و گوارشپذیری بستر جوجههای گوشتی | |||
دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 9-21 | ||||
مهدی بدیعی باغسیاه؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی؛ جواد رضائی | ||||
3. | اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیهپذیری تفاله چغندرقند | |||
دوره 40، شماره 4، اسفند 1388 | ||||
مسعود دشتی ساریدرق؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاعالساداتی | ||||
4. | ارزیابی استفاده از آنالیز میکروپروب اشعه ایکس (XPMA) بهعنوان روش غیرتخریبی در شناسایی ترکیب شیمیایی لعابهای تاریخی | |||
دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 193-210 | ||||
سمیه نوغانی؛ فهیمه شیرانی؛ محمد مهدی کریمنژاد | ||||
5. | بررسی تأثیر کودهای نیتروژن و فسفر بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ | |||
دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 375-384 | ||||
فاطمه اصغرزاده؛ محمد حسن فتحی؛ محمد علی بهدانی | ||||
6. | بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای کاه گندم و باگاس نیشکر عملآورعملآوریشده با اوره | |||
دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 191-200 | ||||
منصور دهقانی؛ احمد افضل زاده؛ محمدعلی نوروزیان | ||||
7. | بررسی هضم و تخمیر جیرههای حاوی بخشهای متفاوت درخت سوبابل | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 39-49 | ||||
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||||
8. | تاثیرسطوح مختلف بور و روی و دو منبع روی بر رشد و ترکیب شیمیایی برنج | |||
دوره 36، شماره 4، تیر 1384 | ||||
سید ماشاءاله حسینی؛ منوچهر مفتون؛ نجفعلی کریمیان؛ عبدالمجید رونقی؛ یحیی امام | ||||
9. | ترکیبات شیمایی-معدنی، قابلیت هضم و ظرفیت بافری گونههای مرتعی Carthamus oxyacantha، Echinops ilicifolius، Silybum marianum و Eremurus luteus | |||
دوره 73، شماره 3، آذر 1399، صفحه 555-570 | ||||
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی | ||||
10. | تعیین ارزش غذایی دانه لوبیا چشم بلبلی استان همدان به روش in vivo و ترکیب شیمیایی بوته آن | |||
دوره 31، شماره 3، خرداد 1379 | ||||
محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ علی نیکخواه؛ سیدرضا میرایی آشتیانی | ||||
11. | تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن | |||
دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 209-221 | ||||
حسین بیاتانی؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل زاده | ||||
12. | روشهای باستانسنجی به منظور ساختارشناسی آجرهای کشف شده از تلآجری تختجمشید | |||
دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 1-19 | ||||
سید محمدامین امامی؛ سیمین آریا نسب؛ حسین احمدی؛ علیرضا عسگری چاوردی؛ پیر فرانجسکو کالیری | ||||
13. | مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیمالجثه (Osphronemus goramy)، قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) | |||
دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 201-216 | ||||
بهاره شعبانپور | ||||
14. | مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخصهای کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) | |||
دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 393-403 | ||||
سید محمد قمی بهبهانی؛ مهران جواهری بابلی | ||||
15. | ویژگیهای فیزیکی، ترکیب شیمیایی و زیربخشهای پروتئینی تفالههای چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدولهای سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل | |||
دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 473-480 | ||||
نیما نادری؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی سفید مزگی | ||||
|