1.

اثر آسکوربات‌کلسیم بر سفتی بافت میوه، فعالیت آنزیم‌های تجزیه‌کننده دیواره‌سلولی و کیفیت پس از برداشت گوجه‌فرنگی رقم ریو‌گرند

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 669-679
صدیقه زارع؛ محمد سیاری

2.

اثر تابش اشعه فرابنفش C بر برخی ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسایشی در پوست حبه انگور رقم بیدانه سفید

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 457-472
احسان رنجبران؛ منصور غلامی

3.

اثر کاربرد زئولیت و محلول پاشی سلنیم در شرایط تنش کم آبی بر روابط آبی و آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه دارویی کدو پوست کاغذی

دوره 14، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 67-81
معصومه نعیمی؛ غلام علی اکبری؛ امیر حسین شیرانی راد؛ طاهره حسنلو؛ غلام عباس اکبری

4.

اثر کربوهیدرات غیر نشاسته‌ای جیره‌های مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژن‌های انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 429-440
اکبر یعقوبفر؛ مجید کلانتر؛ فریبرز خواجعلی

5.

اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 469-479
پارمیس زاهدی مقدم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

6.

ارزیابی سنجش فعالیت آنزیمی برخی جدایه های قارچ های انتوموپاتوژن مورد مطالعه بر روی کنه ایکسودس ریسینوس

دوره 72، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 289-295
یاسر پیرعلی؛ اسحق کریمی؛ صدیقه نبیان؛ وحیدرضا ذیلابی

7.

ارزیابی صفات بیوشیمیایی در برخی پایه‌های پسته تحت تنش شوری به‌منظور انتخاب پایه‌های متحمل

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 323-336
خیرمحمد محمدی؛ علی عبادی؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ حسین حکم آبادی

8.

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجالۀ پنبه‌دانه در جیرۀ برۀ ‌پرواری بر گوارش‌ و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 549-558
الهام کریمی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

9.

بررسی میزان فعالیت بعضی از آنزیم ها در نسوج مختلف جنین گوسفند در سنین مختلف

دوره 54، شماره 2، تابستان 1378
دکتر صغری غلامی؛ دکتر محمود امین لاری؛ دکتر غلامرضا لک

10.

تأثیر اسانس زنیان بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، ماندگاری و مقاومت به قارچ عامل کپک خاکستری گل شاخه بریده رز

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1047-1060
نگار صائمی؛ محمد جواد نظری دلجو؛ نبی خضری نژاد

11.

تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 463-476
وجیهه نیکوفرد؛ اکبر یعقوبفر؛ شهاب قاضی هرسینی؛ علی اصغر ساکی

12.

تأثیر پودر دانه‌های رازیانه (Foeniculum vulgare) و زیره (Carum carvi) و مخمرها بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت تک‌یاختگان و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبۀ‌ گوسفند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 399-410
صغری درخشان نیا؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ مهرداد تقی زاده

13.

تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 73، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 403-418
علی محمد هوشمندی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری

14.

تاثیر کاربرد زئولیت بر خصوصیات رویشی و فیزیولوژیک گیاه خارمریم (Silybum marianum) در شرایط تنش شوری

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 63-77
سارا صفی خانی؛ کورس خوشبخت؛ محمد رضا چائی چی؛ عباس امینی؛ بابک متشرع زاده

15.

تأثیر نانوذرات نقره، نیکل، روی و روی- مس بر جوانه زنی، استقرار و فعالیت آنزیمی بذر گیاه یونجه

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 107-118
فاطمه رمضانی؛ علی شایان فر؛ رضا توکل افشاری؛ کرامت اله رضایی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.