1.

Effects ofMetal Toxicity on Growth and Pigment Contents ofAnnual Halophyte (A. hortensis and A. rosea)

دوره 9، شماره 2، تابستان 2015، صفحه 613-620

2.

اثر تنش خشکی بر مقدار پرولین، قندهای محلول، مالون دی‌آلدئید و رنگدانه‌ها در پایه‌های تجاری مرکبات شمال کشور

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 939-952
رضا فیفائی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ بهروز گلعین؛ یوسف حمیداوغلی

3.

اثر فاصله ردیف و مقدار مصرف نیتروژن بر عملکرد و برخی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک کینوا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 خرداد 1400
مصطفی ابراهیمی کیا؛ متین جامی معینی؛ حمید مروی؛ یوسف هاشمی نژاد؛ محمد قاسم زاده گنجه ای

4.

ارزیابی عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیاه‌دانه تحت تأثیر کود و آبیاری

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 307-317
رقیه بامشاد؛ محمود رمرودی؛ محمد رضا اصغری پور

5.

ارزیابی کیفی روغن دو رقم زیتون طارم و دزفولی در شرایط اهواز

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 903-915
یوسف لطفی؛ اسمعیل خالقی؛ نوراله معلمی

6.

بررسی تاثیر سدیم نیتروپروساید بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و عملکرد دانه کلزا در رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 23، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 291-306
مهدیه شیخعلیان؛ یوسف سهرابی؛ فرزاد حسین پناهی؛ امیرحسین شیرانی راد

7.

بررسی واکنش صفات بیوشیمیایی و محتوای نسبی آب دو رقم گندم نان و ماکارونی به محلول‌پاشی سیلیکون تحت شرایط تنش آبی

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 73-87
سودابه رضابیگی؛ احسان بیژن زاده

8.

بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت

دوره 70، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 243-261
فروغ اکبری؛ مریم مددکار حق جو

9.

تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 493-503
رویا خالصی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

10.

تاثیر جیبرلیک اسید و ورمی کمپوست بر رشد و گلدهی گل نرگس

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 183-198
نرگس خاتون جوکار؛ معظم حسن پور اصیل

11.

تأثیر شدت‌های مختلف نور بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی دو رقم گل رز

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 259-270
منصوره حاتمیان؛ مصطفی عرب؛ محمودرضا روزبان

12.

تأثیر نانونقره بر آلودگی باکتریایی و شاخص‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام GN15 کشت بافتی

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 119-128
الناز حاتمی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علیرضا قنبری؛ لطفعلی ناصری

13.

تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 117-128
سالار دارابی؛ ناصر قادری؛ آریو امامی فر

14.

تغییر محتوای فنول کل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و تبادلات گازی بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.) در پاسخ به غلظت‌های مختلف هورمون آبسیزیک اسید در سه رژیم‌ رطوبتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 آذر 1400
وحیده خالق نژاد؛ علیرضا یوسفی؛ افشین توکلی؛ بهمن فرجمند

15.

مقایسۀ ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگان‌های ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 413-421
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.