1.

A Comparative Study of Air Pollution Tolerance Index (APTI) of Some Fruit Plant Species Growing in the Industrial Area of Sfax, Tunisia

دوره 4، شماره 3، مهر 2018، صفحه 439-446
mohamed zouari؛ Nada Elloumi؛ Imed Mezghani؛ pascal Labrousse؛ bechir Ben Rouina؛ Ferjani Ben Abdallah؛ chedlia Ben Ahmed

2.

Biochemical and Physiochemical Assessment of Air Pollution Tolerance Index of Selected Plant Species at Ikpoba Okha Gas Flaring Site, Edo State, Nigeria

دوره 7، شماره 4، دی 2021، صفحه 885-893
Anthony Akande؛ Esther Dada؛ Johnson Olusola؛ Moyosola Adeyemi

3.

Biochemical changes of Conocarpus erectus (combretaceae) in response to gas refinery air pollution as an air pollution indicator

دوره 3، شماره 2، تیر 2017، صفحه 185-190
Seyyed Mansour Seyyednejad؛ Hossein Motamedi؛ Parinaz Lordifard

4.

Effect of Pre-Harvest Salicylic Acid and Iron Treatments on Postharvest Quality of Peach Fruits

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 187-198
Hamed Shokri Heydari؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Babalar؛ Taha Ranjbar Malidarreh؛ Ahmad Ahmadi

5.

Effect of vermicompost on fruit yield and quality of bell pepper

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 221-229
Mohammad Aminifard؛ Hassan Bayat

6.

Effects of Chemical Seed Priming on Germination and Antioxidant Enzymes Activity of Two Cucumber (Cucumis sativus L.) Cultivars

دوره 9، شماره 2، تیر 2022، صفحه 165-175
Mana Mombeini؛ Naser Alamzadeh Ansari؛ Vahid Abdossi؛ abdali Naseri

7.

Effects of Selected Plant Growth Stimulators on Enhancing Germinability and Germination Parameters of Zea mays L. under Microgravity Conditions Simulated by a Two-Dimensional Clinostat

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 1-10
Musa Ibrahim Saheed؛ Ikhajiagbe Beckley؛ Geoffrey O. Anoliefo؛ Alexander O. Orukpe

8.

Free Radical Scavengering and Phenolic Compounds of Peel and Pulp of Quince

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 91-101
Marzieh Babashpour-Asl؛ Marzieh Piryaei

9.

Physicochemical Properties and Nutritional Value of Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) Fruit at Different Maturity and Ripening Stages

دوره 3، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 43-50
Farid Moradinezhad؛ Fatemeh Setayesh؛ Sohrab Mahmoodi؛ Mehdi Khayyat

10.

Use of Broccoli (Brassica oleracea L. var. Italica) in Comparison to AscorbicAcid to Decrease Pulmonary Hypertension Syndrome in Broiler Chickens

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 372-384
Milad Babaahmadi Milani؛ Abdol Karim Zamani Moghaddam؛ Zahra Khosravi؛ Abdolnaser Mohebi

11.

اثر افزایش اسید آسکوربیک در رژیم غذایی کرم ابریشم (Bombyx mori L.)

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
کیوان اعتباری؛ رحیم عبادی

12.

اثر پیش‌تیمار بذر گاوزبان بر برخی از خصوصیات بیوشیمیایی نشا در شرایط تنش شوری

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 839-843
عبدالکریم سرشتی؛ پژمان مرادی؛ ابراهیم هادوی

13.

اثر روغن فرار میخک (Syzygium aromaticum) و اسید‎آسکوربیک بر بازده رشد و ریخت‌شناسی پرزهای روده در بلدرچین ژاپنی به دنبال مصرف فلز سنگین سرب

دوره 75، شماره 2، تیر 1399، صفحه 208-217
میلاد بابااحمدی میلانی؛ شهاب بهادارن؛ زهرا خسروی؛ عزیزالله فلاح مهرجردی؛ الهه عسکری

14.

ارزیابی شاخص تحمل آلودگی هوا و شاخص عملکرد پیش‌بینی‌شده گیاهان موجود در فضای سبز (مطالعة موردی: کارخانة گندله‌سازی اردکان)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 226-239
زهرا صبوری همت‌آبادی؛ مصطفی شیرمردی؛ اکرم بمانی خرانق؛ مریم دهستانی اردکانی؛ محمد جواد قانعی بافقی

15.

بررسی تأثیر فرآیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسیداسکوربیک برنان بربری غنی شده با آهن و ریبوفلاوین

دوره 3، شماره 0، خرداد 1378
فرناز دستمالچی؛ ابوالقاسم جزایری؛ ناصر رجب زاده

16.

تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 493-503
رویا خالصی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

17.

تأثیر اسید آسکوربیک و سالیسیلات پوشش‌دار بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین تازه‌زا تحت تنش گرمایی

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 211-221
مهدی دهقانی سانیج؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده؛ علی اسدی الموتی

18.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 943-952
اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی

19.

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

20.

تاثیر سطوح مختلف اسید اسکوربیک بر برخی از شاخص‌های ایمنی فیل ماهیان جوان

دوره 63، شماره 4، دی 1387، صفحه 337-343
مهدی سلطانی؛ مهدی سلطانی؛ مجتبی علیشاهی؛ اشکان زرگر

21.

تأثیر کود دامی و تنش کم‌آبی بر جذب عناصر غذایی و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی در گیاه کاسنی (Cichorium intybus L.)

دوره 53، شماره 2، اردیبهشت 1401، صفحه 305-315
سعید حیدرزاده؛ امیر رحیمی؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه؛ رضا امیرنیا؛ رقیه واحدی

22.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 317-328
خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی

23.

تاثیر مواد آنتی اکسیدانت و شوری بر خصوصیات فتوسنتزی و رشد رویشی زیتون رقم زرد

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
ساسان علی نیایی فرد؛ سید جلال طباطبایی؛ جعفر حاجیلو؛ مریم سیفی کلهر؛ نادر چاپار زاده

24.

توسعه یک سامانه زبان الکترونیک مبتنی بر الکترود گلسی‌کربن به منظور کمیت‌سنجی اسید اسکوربیک

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 99-93
محمد جعفر دالوند؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی

25.

مطالعه اثر آسکوربیک اسید بر سمیت کبدی ناشی از دوکسوروبیسین در موش سوری

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 341-347
علی حتم خانی؛ داریوش شیرانی؛ علی رسولی؛ سعید بکائی؛ امید دزفولیان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب