تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,776 |
تعداد مقالات | 63,289 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,958,812 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 82,031,920 |
1. | اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزلآلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 483-496 | ||
سیدولی حسینی؛ غلامرضا شاه حسینی؛ امیرحسین جمالی؛ کبری ضیایی | ||
2. | بررسی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون نانوامولسیون برخی اسانسها و یک عصاره گیاهی در سفیدبالک پنبهBemisia tabaci (Gennadius) | |
دوره 50، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-158 | ||
علیرضا بلندنظر؛ محمد قدمیاری؛ محمدرضا معمارزاده؛ جلال جلالی سندی؛ مریم ذولفقاری | ||
3. | تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی | |
دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 57-64 | ||
حمیدرضا علیزاده؛ محسن فرزانه؛ ذبیح الله اعظمی | ||
4. | تأثیر نانوامولسیون اسانس زیرهسبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله مرغ در دمای 4 درجه سانتیگراد | |
دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 192-204 | ||
طلایه فلاح اسکی؛ فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی؛ محمدحسن شاهوی | ||
5. | شبیهسازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن | |
دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-714 | ||
امید احمدی؛ هدا جعفری زاده مالمیری | ||
6. | مطالعه ویژگی های حسی دانه های انار (L. Punica granatum) تحت تأثیر درون پاشی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 شهریور 1401 | ||
عارفه مزروعی؛ کرامت الله سعیدی؛ زهرا ایزدی؛ عبدالرحمان محمدخانی | ||