تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,116,218 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,220,666 |
شبیهسازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن | ||
مهندسی بیوسیستم ایران | ||
دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-714 اصل مقاله (813.27 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/ijbse.2019.285553.665203 | ||
نویسندگان | ||
امید احمدی1؛ هدا جعفری زاده مالمیری* 2 | ||
1دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز، تبریز، ایران | ||
2مدیر گروه مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز | ||
چکیده | ||
شبیهسازی فرآیند میتواند گامی مثبت در کاهش هزینه و زمان باشد، نانوامولسیون اسانس آویشن با استفاده از تویین80 تحت شرایط آب تحت فشار (دمای بالاتر از 100 درجه سلسیوس) تولید گردید. شبیهسازی شرایط عملیاتی با استفاده از نرم افزار COMSOL-Multiphysics انجام گرفت و ویژگیهای محصول مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از شبیهسازی نشان داد که در دمای 120درجه سلسیوس و زمان 120 دقیقه حرارتدهی، دمای مربوط به محفظه حاوی نانوامولسیون اسانس آویشن بازه دمایی 108 الی 111 درجه سلسیوس بوده که شرایط آب تحت فشار را پوشش خواهد داد. ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون تولید شده مورد ارزیابی قرار گرفت، میانگین اندازه ذرات 33 نانومتر با شاخص پراکندگی ذرات 212/0 و پتانسیل زتای 5/13- میلیولت، بدست آمد، در نهایت مورفولوژی نانوامولسیون تولید شده نشان از کروی بودن نانو قطرات روغن بود که نشان دهنده پایداری ترمودینامیکی بالای نانوامولسیون تولید شده می باشد. | ||
کلیدواژهها | ||
نانوامولسیون؛ اسانس آویشن؛ شبیه سازی؛ آب مادون بحرانی؛ شرایط عملیاتی | ||
مراجع | ||
Anarjan, N., Fahimdanesh, M., & Jafarizadeh-Malmiri, H. (2017). β-Carotene nanodispersions synthesis by three-component stabilizer system using mixture design. Journal of Food Science and Technology, 54(11), 3731-3736. Anarjan, N., Jaberi, N., Yeganeh-Zare, S., Banafshehchin, E., Rahimirad, A., & Jafarizadeh-Malmiri, H. (2014). Optimization of mixing parameters for α-tocopherol nanodispersions prepared using solvent displacement method. JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, 91(8), 1397-1405. Anarjan, N., Jafarizadeh-Malmiri, H., Nehdi, I. A., Sbihi, H. M., Al-Resayes, S. I., & Tan, C. P. (2015). Effects of homogenization process parameters on physicochemical properties of astaxanthin nanodispersions prepared using a solvent-diffusion technique. International Journal of Nanomedicine, 10(1109-1118. Bernardi, D. S., Pereira, T. A., Maciel, N. R., Bortoloto, J., Viera, G. S., Oliveira, G. C., & Rocha-Filho, P. A. (2011). Formation and stability of oil-in-water nanoemulsions containing rice bran oil: In vitro and in vivo assessments. Journal of Nanobiotechnology, 9( Carr, A. G., Mammucari, R., & Foster, N. (2011). A review of subcritical water as a solvent and its utilisation for the processing of hydrophobic organic compounds. Chemical Engineering Journal, 172(1), 1-17. Chang, Y., McLandsborough, L., & McClements, D. J. (2012). Physical properties and antimicrobial efficacy of thyme oil nanoemulsions: influence of ripening inhibitors. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 60(48), 12056-12063. Chavda, V. P., & Shah, D. (2019). A Review on Novel Emulsification Technique: A Nanoemulsion. Trends in Drug Delivery, 3(2), 25-34. Dauqan, E., & Abdullah, A. (2017). Medicinal and functional values of thyme (Thymus vulgaris L.) herb. Journal of Applied Biology & Biotechnology, 5(02), 017-022. Fachini-Queiroz, F. C., Kummer, R., Estevão-Silva, C. F., Carvalho, M. D. D. B., Cunha, J. M., Grespan, R., Bersani-Amado, C. A., & Cuman, R. K. N. (2012). Effects of thymol and carvacrol, constituents of thymus vulgaris L. essential oil, on the inflammatory response. Evidence-based Complementary and Alternative Medicine, 2012( Katagi, S., Kimura, Y., & Adachi, S. (2007). Continuous preparation of O/W nano-emulsion by the treatment of a coarse emulsion under subcritical water conditions. LWT-Food Science and Technology, 40(8), 1376-1380. Kheirabadi, A. C., & Groulx, D. (2015). Simulating phase change heat transfer using comsol and fluent: Effect of the mushy-zone constant. Computational Thermal Sciences, 7(5-6), 427-440. Khosravipour, B., & Direkvand-Moghadam, F. (2016). The development of Thyme plant as a medicinal herb: A review article. Advanced Herbal Medicine, 2(2), 47-53. Lachos-Perez, D., Brown, A. B., Mudhoo, A., Martinez, J., Timko, M. T., Rostagno, M. A., & Forster-Carneiro, T. (2017). Applications of subcritical and supercritical water conditions for extraction, hydrolysis, gasification, and carbonization of biomass: A critical review. Biofuel Research Journal, 4(2), 611-626. McClements, D. J. (2011). Edible nanoemulsions: fabrication, properties, and functional performance. Soft matter, 7(6), 2297-2316. Ryu, V., McClements, D. J., Corradini, M. G., & McLandsborough, L. (2018). Effect of ripening inhibitor type on formation, stability, and antimicrobial activity of thyme oil nanoemulsion. Food Chemistry, 245(104-111. Safavi, M., Shams-Ardakani, M., & Foroumadi, A. (2015). Medicinal plants in the treatment of Helicobacter pylori infections. Pharmaceutical Biology, 53(7), 939-960. Sayyar, Z., & Jafarizadeh-Malmiri, H. (2019a). Preparation, characterization and evaluation of curcumin nanodispersions using three different methods - Novel subcritical water conditions, spontaneous emulsification and solvent displacement. Zeitschrift fur Physikalische Chemie, Sayyar, Z., & Jafarizadeh-Malmiri, H. (2019b). Temperature effects on thermodynamic parameters and solubility of curcumin O/W nanodispersions using different thermodynamic models. International Journal of Food Engineering, 15(1-2), Sharma, N., Mishra, S., Sharma, S., Deshpande, R. D., & Sharma, R. K. (2013). Preparation and optimization of nanoemulsions for targeting drug delivery. Int. J. Drug Dev. Res, 5(4), 0975-9344. Turgay, M. B., & Yazıcıoğlu, A. G. (2018). Numerical simulation of fluid flow and heat transfer in a trapezoidal microchannel with COMSOL multiphysics: A case study. Numerical Heat Transfer; Part A: Applications, 73(5), 332-346. Zadymova, N. M., Tao, M., & Poteshnova, M. V. (2018). Tween 85 Oil-in-Water Nanoemulsions with Incorporated Chlorhexidine Base. Colloid Journal, 80(2), 158-166. Zhao, W., Yang, Y., Bao, Z., Yan, D., & Zhu, Z. (2020). Methods for measuring the effective thermal conductivity of metal hydride beds: A review. International Journal of Hydrogen Energy. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 446 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 433 |