فلاح اسکی, طلایه, توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم, شاهوی, محمدحسن. (1400). تأثیر نانوامولسیون اسانس زیره‌سبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله ‌مرغ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 76(2), 192-204. doi: 10.22059/jvr.2020.290713.2980
طلایه فلاح اسکی; فهیمه توریان; مریم عزیزخانی; محمدحسن شاهوی. "تأثیر نانوامولسیون اسانس زیره‌سبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله ‌مرغ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد". , 76, 2, 1400, 192-204. doi: 10.22059/jvr.2020.290713.2980
فلاح اسکی, طلایه, توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم, شاهوی, محمدحسن. (1400). 'تأثیر نانوامولسیون اسانس زیره‌سبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله ‌مرغ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد', , 76(2), pp. 192-204. doi: 10.22059/jvr.2020.290713.2980
فلاح اسکی, طلایه, توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم, شاهوی, محمدحسن. تأثیر نانوامولسیون اسانس زیره‌سبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله ‌مرغ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 1400; 76(2): 192-204. doi: 10.22059/jvr.2020.290713.2980


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب