مزروعی, عارفه, سعیدی, کرامت الله, ایزدی, زهرا, محمدخانی, عبدالرحمان. (1402). مطالعه ویژگی‌های حسی دانه های انار (Punica granatum L.) تحت تأثیر درون پاشی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان. , 25(2), 505-520. doi: 10.22059/jci.2022.339074.2682
عارفه مزروعی; کرامت الله سعیدی; زهرا ایزدی; عبدالرحمان محمدخانی. "مطالعه ویژگی‌های حسی دانه های انار (Punica granatum L.) تحت تأثیر درون پاشی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان". , 25, 2, 1402, 505-520. doi: 10.22059/jci.2022.339074.2682
مزروعی, عارفه, سعیدی, کرامت الله, ایزدی, زهرا, محمدخانی, عبدالرحمان. (1402). 'مطالعه ویژگی‌های حسی دانه های انار (Punica granatum L.) تحت تأثیر درون پاشی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان', , 25(2), pp. 505-520. doi: 10.22059/jci.2022.339074.2682
مزروعی, عارفه, سعیدی, کرامت الله, ایزدی, زهرا, محمدخانی, عبدالرحمان. مطالعه ویژگی‌های حسی دانه های انار (Punica granatum L.) تحت تأثیر درون پاشی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان. , 1402; 25(2): 505-520. doi: 10.22059/jci.2022.339074.2682


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب