تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,771 |
تعداد مقالات | 63,254 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,881,575 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 81,978,916 |
1. | اثر آرژنین و متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت تغذیهای میوه انار رقم ملس ساوه | |||
دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 541-552 | ||||
فرهاد پیرزاد؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی | ||||
2. | اثر پایههای هیبرید کدو بر برخی صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی خربزه توده بومی سوسکی زرد تحت شرایط کمبود آب | |||
دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 701-715 | ||||
داریوش رمضان | ||||
3. | اثر تزریق محلول ویتامین E و سلنیوم و محلول ویتامین B12 و آهن در گاوهای شیری دوره انتقال بر کیفیت آغوز و ظرفیت آنتیاکسیدانی و فراسنجههای سرم گوسالهها | |||
دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 307-317 | ||||
سید رضا موسوی؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تأسلی؛ یحیی محمدی؛ مهدی میرزایی؛ فخرالدین آرمیون | ||||
4. | اثر سیستمهای تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی | |||
دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 87-97 | ||||
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد | ||||
5. | اثر سوپرجاذب و شرایط کمآبیاری تنظیمشده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا | |||
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 255-263 | ||||
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان | ||||
6. | اثر محلولپاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگیهای کیفی هلو رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی | |||
دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 345-354 | ||||
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ حامد شکری حیدری؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی؛ طه رنجبر مالی دره | ||||
7. | ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپهای هلو | |||
دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162 | ||||
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری | ||||
8. | بررسی برخی واکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند گونه رز بومی ایران به تنش کمآبی | |||
دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 99-115 | ||||
ندا جلالی؛ روحانگیز نادری؛ عزیزاله خندان میرکوهی | ||||
9. | بررسی واکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام زینتی مرکبات تحت تنش دمای پایین | |||
دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 979-994 | ||||
سیده مرضیه حسینی ولشکلایی؛ یحیی تاجور؛ مسعود آزادبخت؛ زینب رفیعی راد | ||||
10. | تأثیر ژل آلوئهورا برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگیهای کیفی میوه انار (Punica granatum L.) طی دوره انبارمانی | |||
دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 565-580 | ||||
ساناز مولائی؛ ولی ربیعی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی | ||||
11. | تأثیر فواصل استراحتی بین دورههای فعالیت مقاومتی بر تغییرات ظرفیت آنتیاکسیدان پلاسمایی و شاخص آسیب سلولی | |||
دوره 7، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 225-239 | ||||
کمال عزیزبیگی بوکانی؛ سیروان آتشک | ||||
12. | ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجههای تخمیر، متان و ظرفیت آنتیاکسیدانی شکمبه با روش برونتنی | |||
دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 461-473 | ||||
سید محسن حسینی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان | ||||
|