1.

اثرات نانو ذرات آهن به همراه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر آنزیم‌های گوارشی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 303-315
سعید ضیایی نژاد؛ ناصر بنی صالح؛ علی آبرومند؛ احمد تقوی مقدم

2.

اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 21-29
محمد روستایی علی مهر؛ مرضیه غمگسار؛ محمود حقیقیان رودسری

3.

اثر پری‌‌بیوتیک و عصارۀ بابونه، پونه و مرزنجوش بر عملکرد تخم‌گذاری، فراسنجه‌‌های خونی، و ریخت-شناسی رودۀ مرغان تخم‌‌گذارِ در اواخرِ تولید

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 583-593
زهرا محمدزاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ علیرضا بهنامی فر

4.

بررسی تاثیر باکتری های باسیلوس سابتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شاخص های رشد، بازماندگی و فلور میکروبی دستگاه گوارش لارو ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) با شیوه‌های رسانش مختلف

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 287-298
سعید ضیایی نژاد؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند

5.

تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره‌های ‏حاوی چربی بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 335-346
محمدرضا رضوانی؛ شهرام رحیمی؛ محمد دادپسند

6.

تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 429-443
مرتضی پاشایی جلال؛ آناهیتا بهرامی باباعلی؛ فاطمه تابنده؛ سید داود شریفی

7.

تولید بیوسیلاژ از روده مرغ و تاثیر آن بر شاخص‌های سرمی، کیفیت عضله و فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 449-42
رضا صفری؛ مریم قیاسی؛ محمد بینایی؛ عبداله جعفری؛ سهیل ریحانی پول؛ مجید ابرهیم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب