1.

اثر دما بر متابولیت ها و بیان برخی از ژن‌های مسیر بیوسنتز تیمول و کارواکرول در آویشن باغی (Thymus vulgaris)

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 195-205
ولی اله محمدی؛ بهنام مندک؛ جواد هادیان؛ حسن زینالی خانقاه

2.

اثر محلول‌پاشی سالیسیلیک‌اسید و جاسمونیک‌اسید بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و زراعی آویشن (.Thymus vulgaris L) در شرایط تنش خشکی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1359-1372
محمد نصری؛ زهرا کریمی؛ میثم اویسی؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا لاریجانی

3.

بررسی ترکیب‌پذیری عمومی خصوصیات مورفولوژی و فیتوشیمیایی در جمعیت‌های مختلف آویشن ‏دنایی (‏Thymus daenensis Celak‏) در آزمون پلی‌کراس

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 295-305
سیاوش محمدی؛ لیلا تبریزی رائینی؛ مجید شکرپور؛ جواد هادیان؛ هارتویگ شولز

4.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس پنج اکسشن مرزه گونه Satureja mutica Fisch. & C.A.Mey. در شرایط زراعی کردستان

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 15-23
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفید کن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ بایزید یوسفی

5.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی در شرایط زراعی

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 779-794
فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ میثم انصاری؛ زهرا بهراد؛ فاطمه عسگری

6.

بررسی تنوع شیمیایی اسانس جمعیت‌های طبیعی آویشن شیرازی (‏Zataria multiflora Boiss.‎‏) در ‏استان هرمزگان

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 669-677
سولماز معماری؛ علیرضا یاوری؛ مهدی بیکدلو

7.

تأثیر اسانس‏های گیاهی و نانوذرات نقره بر ماندگاری گل ‏بریدنی آلسترومریا رقم سوکاری

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 67-78
نادر مددزاده؛ معظم حسن پور اصیل؛ زینب روئین

8.

تاثیر اسانس فرموله شده بذر زنیان Trachyspermum ammi (L.) بر برخی ویژگی‌های زیستی و فیزیولوژیک کرم غوزه پنبه Helicoverpa armigera Hüb.

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 اسفند 1402
داود محمدی؛ فاطمه رشکی هروان؛ رضا فرشباف پورآباد

9.

مقایسۀ کمی و کیفی اسانس مرزۀ اورامانی Satureja avromanica Maroofi در رویشگاه و مزرعه

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 149-159
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب