1.

اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

2.

ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 417-430
مردمرادیان نسیم؛ کاوه رحمانی فرح؛ سید مسعود حسینی؛ بهارک صحت نیا

3.

بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-434
علی معصوم نیا؛ رضا طباطبایی کلور؛ علی متولی

4.

تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 143-153
مینا اکبریان؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی؛ جلال دهقان نیا

5.

تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 294-305
مریم پیل مال؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ مصطفی یوسف الهی

6.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 677-685
محمدرضا اصغری؛ لیلا احدی؛ سجاد ریایی

7.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 363-374
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میر دار هریجانی؛ فاطمه حدادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب